Seria Blancpain GT Endurance Cup: două BMW M6 GT3 în Top 10

| 4 octombrie 2018 | 0 Comments

Philipp Eng (Austria) şi Tom Blomqvist (Marea Britanie) erau printre candidaţii pentru titlul piloţilor înaintea cursei finale din Seria Blancpain GT Endurance Cup de la Barcelona (Spania). Eng a împărţit cockpitul #99 BMW M6 GT3, înscris de ROWE Racing, cu Alexander Sims (Marea Britanie) şi Jesse Krohn (Finlanda). Blomqvist (Marea Britanie) a concurat alături de Nick Catsburg (Olanda) şi Jens Klingmann (Germania) în #98 BMW M6 GT3.

În timp ce Eng şi colegii lui au trecut linia de sosire a „Circuit de Barcelona-Catalunya” (Spania) pe locul al optulea după trei ore de cursă, Blomqvist a ocupat locul al nouălea pe circuitul cu o lungime de 4,655 kilometri.

În cele din urmă, Eng a încheiat sezonul pe locul al patrulea în clasamentul piloţilor, cu 47 de puncte. Blomqvist a fost al cincilea, cu 45 de puncte. În categoria Am-Cup a cursei de la Barcelona, Henry Walkenhorst, Ralf Oeverhaus şi Immanuel Vinke (toţi Germania) s-au clasat pe locul al patrulea cu #36 BMW M6 GT3 al Walkenhorst Motorsport.

Blancpain GT Sports Club: finala stagiunii la Barcelona

Karim Ojjeh (Arabia Saudită) a fost urmărit de ghinion în Blancpain GT Sports Club, când, după 18 tururi ale Circuit de Barcelona-Catalunya (Spania), cursa principală s-a încheiat prematur pentru pilotul saudit.

Week-endul începuse promiţător pentru pilotul Boutsen Ginion Racing, modelul #2 BMW M6 GT3 încheind pe locul al doilea atât în calificări, cât şi în cursa de calificare de sâmbătă. În timp ce retragerea din ultima cursă a sezonului a fost dezamăgitoare, Ojjeh obţinuse deja titlul în Blancpain GT Sports Club la începutul lunii septembrie, graţie victoriei de la Hungaroring (Ungaria).

Jean-Paul Buffin (Franţa), în BMW M6 GT3 înscris de 3Y Technology, s-a clasat al 15-lea în cursa principală.

Sursa si imagine: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Locul III la Baja Troia Turkey 2018 pentru TRANSCARPATIC Rally Team

Çanakkale, provincie importantă din punct de vedere geostrategic, locuită încă din cele mai vechi timpuri, cu multe muzee și cetăți...

Închide