SALONUL AUTO-MOTO revine in Piata Constitutiei

| 14 aprilie 2017 | 0 Comments

SALONUL AUTO-MOTO revine in aceasta primavara in Piata Constitutiei
si ofera, asa cum v-a obisnuit an de an, o muuuultime de atractii!
Evenimentul debuteaza miercuri, 3 mai, cu zona expozitionala dedicata automobilelor, motocicletelor, bicicletelor, tehnologiilor noi, precum si accesoriilor specifice industriei auto din Romania.

Pentru zilele de Sambata, 6 mai, si Duminica, 7 mai, Piata Constitutiei este oficial a voastra, a tuturor celor care veniti din Bucuresti si din intreaga tara, si va doriti 2 zile de week-end plin de adrenalina si distractie!

Ora de ora, minut cu minut, puteti trai aceasta experienta alaturi de pilotii de drift, soferii de tuning si intreaga comunitate moto alaturi de cei de la Slowriders si Cristian Hrubaru – la SALONUL AUTO-MOTO.

Sambata, 6 mai, programul incepe de la orele 10.00 cu ANTRENAMENT DRIFT, la care se vor alinia cei aproape 40 de piloti din tara si din Europa.

La orele 12.00 rezervati-va momente pline de suspans pentru demonstratia celebrului CAMARO by HELL ENERGY.

Motociclisti din intreaga tara, uniti-va! La orele 14.00 incepe PARADA MOTO ce va este 100% dedicata de SLOWRIDERS RC si Cristian Hrubaru.

Imediat dupa incolonarea in PARADA, Salonul Auto-Moto va ofera inca un moment epic:
SHOW – BURN OUT – CU PILOTII DIN DRIFT GRAND PRIX. Se vor alinia in fata voastra toti pilotii zonei de drift si va vor saluta asa cum numai ei stiu sa o faca.

Antrenamentele zonei de DRIFT continua, la fel si spectacolul oferit de catre toti posesorii de masini tunate din toate cluburile de tuning.

Ramaneti aproape, pentru ca vom anunta mai multe intervale orare in care accesul la ZONA DE SIMULATOARE va este oferit gratuit, iar copiii insotiti de catre parinti se pot inscrie la PRIMUL CAMPIONAT DE KENDAMA DIN ROMANIA cu premii consistente… de exemplu vehicule electrice .

Pentru motociclisti SALONUL AUTO-MOTO ofera bere din partea casei si ii invita sa participe in zona SLOWRIDERS RC la un CONCURS DE BAUT BERE.

Spre seara, va pregatim DRIFT GRAND PRIX – sesiune de calificari, BARTENDING SHOW, CONCURS DE TRICOURI UDE BY KIMICAR si TUNING AFTER PARTY, pentru ca sambata seara e luuunga in Piata Constitutiei.

Printre surprizele zilei ar fi si: FREEWHEEL CONTEST si MOMENT (meet & greet) VLOGGER CELEBRU IN VIZITA LA SAM.

SALONUL AUTO-MOTO  (7)

Duminica, 7 mai, incepem de dimineata cu sesiunea de ANTRENAMENTE cu pilotii de drift care se intrec pentru un loc pe podium, la 12.00 CAMARO by Hell Energy este din nou prezent in zona de drift cu un show rezervat competitiilor internationale, motociclistii se intrec din nou in zona SLOWRIDERS, iar incepand cu orele 16.00 incep festivitatile de premiere:

Campionatul de Kendama isi desemneaza pustiul castigator.
Masinile tunate primesc premii, iar votul vostru este extrem de important in desemnarea celui mai ravnit premiu CAR OF THE SHOW.
Si veti afla care sunt PILOTII DE DRIFT de pe podiumul Drift Grand Prix.

Si cand te gandesti ca acestea sunt doar cateva dintre atractii. Revenim curand si cu alte detalii.

Sursa si imagini: comunicat remis Autostiri.ro

 


Tags: , , , , , ,

Category: Prima pagina, Tuning

Citește articolul precedent:
Pasionații de off-road pe patru roți au de acum la dispoziție circuitul TCS Racing Parc

Regele circuitelor de off-road la 30 de km de București

Închide