spot_img

Robert Visoiu va concura in GP2 pentru Rapax

Robert Visoiu
Robert Visoiu

Pilotul roman are placerea de a anunta colaborarea din acest sezon cu echipa Rapax in Seria GP2 – anticamera Formulei 1, unde va fi coleg de echipa cu rusul Sergej Sirotkin. Desi in varsta de doar 19 ani, Robert Visoiu este deja cel mai titrat pilot roman, reusind doua victorii in seria GP3.

Echipa bazata in Venetia va avea la startul sezonului 2015 doi debuntanti talentati care urmaresc sa isi insuseze rapid tainele Seriei GP2. Primele teste pre-sezon vor avea loc la Abu Dhabi in perioada 9-11 martie, in vreme ce prima etapa a competitiei va avea loc in 18-19 aprilie pe circuitul Al Sakhir, in Bahrain.

Robert Visoiu, citat de Autostiri.ro: “Sunt foarte incantat ca am ocazia de a participa in acest sezon in GP2 cu Rapax! Am petrecut mult timp antrenandu-ma cu cei de la Pro Performance si sunt in forma pentru un sezon cu cei de la Rapax! Va fi cu siguranta un an interesant si va trebui sa invat multe lucruri noi, insa sunt sigur ca voi reusi sa gasesc un ritm competitiv. Sunt foarte entuziasmat pentru inceputul de sezon!”

Gianfranco Sovernigo (Team Rapax), citat de Autostiri.ro: “Suntem incantati ca un pilot atat de talentat precum Robert isi va incepe drumul in GP2 alaturi de noi. Suntem mandri ca un pilot ca Robert, care este deja o figura importanta in motorsportul romanesc desi are doar 19 ani, a ales sa apeleze la serviciie si experienta noastra pentru a debuta in GP2”.

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,333FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,450AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri