Renault Espace încălțat cu anvelope Dunlop

| 14 mai 2015 | 0 Comments

Dunlop a anunțat că cea mai recentă versiune a noului Renault Espace va fi echipat cu anvelope Dunlop Sport Maxx RT în dimensiunea 235/55R19 101W.

Când a fost lansat pentru prima dată în 1984, Renault Espace a revoluționat lumea auto, fiind unul dintre primele modele MPV de pe piață. Astăzi, noul Espace a evoluat devenind un elegant crossover destinat pieței europene.

Mult premiata anvelopă Sport Maxx RT este un produs dezvoltat cu ideea de performanță în minte. Anvelopa oferă distanțe de frânare scurte, furnizează o aderență excepțională și dă o stabilitate impresionantă prin utilizarea blocurilor masive din umerii anvelopei. Anvelopa furnizează de asemenea un profil eficient din punct de vedere al consumului de carburant împreună cu o construcție mai ușoară din punct de vedere al greutății.

Nick Harley, Managing Director la Goodyear Dunlop pentru Echipare Originală în cadrul departamentului de Consumer Tires EMEA a spus, citat de Autostiri.ro, “Această anvelopă de ultra înaltă performanță montată pe Espace livrează o performanță angajată și flexibilă. Etosul Dunlop este a oferi produse de înaltă-performanță care să se potrivească unui stil de viață performant, iar această montare pe Espace ne permite să oferim conducătorilor auto o experiență de condus intuitivă oriunde s-ar afla.”
Sursa si imagini: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , , , ,

Category: News, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Fabrica de motoare Volvo Cars, prima fabrică neutră din punct de vedere climatic a producătorului

Fabrica de motoare Volvo Cars din Skövde, Suedia, a devenit prima fabrică neutră din punct de vedere climatic a producătorului,...

Închide