spot_img

Rânca: Mihai Beldie porneste in forta sezonul 2014

Mihai Beldie - BMW 120d - Ranca 2014
Mihai Beldie – BMW 120d – Ranca 2014

La finele saptamanii trecute, la Ranca, s-a desfasurat prima etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop 2014 pe unul dintre cele mai tehnice trasee din tara. Etapa a fost pusa sub semnul shimbarii conditiilor meteorologice, fiind presarata cu toate condimentele pentru a fi o etapa cu adevarat spectaculoasa.

Echipa Tontsch Automotive s-a prezentat la start cu doi piloti, Eduard Tontsch la bordul unui BMW 2002 si Mihai Beldie – BMW 120d fiind insotiti de un super invitat, Roxana Ciuhulescu, aceasta fiind sustinator al echipei Tontsch Automotive. Seniorul echipei, in urma unei evolutii fara greseala reuseste castigarea grupei I2,  Mihai reusind prima victorie a sezonului in clasamentul automobilelor diesel.

“ A fost o etapa reusita care mi-a confirmat faptul ca pot sa fiu foarte rapid ,ca sunt intr-o forma fizica excelenta. Ritmul bun avut la bordul masinii de concurs se datoreaza si colaborarii mele cu scoala de conducere defensiva si sportiva Smart Driving (Guidare Pilotare Romania), colaborare pornita la inceputul anului. Pregatirea fizica este un alt punct important in antrenementul meu, medicul meu sportiv Mihaela Beldie oferindu-mi suportul.

Am raspuns cu mare interes provocarii de a concura cu anvelope stradale  Michelin Pilot Super Sport si jante OZ Ultralejera.  S-a dovedit ca aceasta combinatie cauciuc-janta este una foarte buna reusind sa faca fata cu brio conditiilor de concurs.

Cateva probleme tehnice aparute pe parcursul celor 2 zile de concurs nu m-au impiedicat sa obtin  victoria in grupa automobilelor diesel . Ma bucur de sustinera unei echipe senzationale tocmai de aceea sunt foarte mandru de aceasta victorie”. A declarat Mihai Beldie, lider in Campionatul National de Viteza in Coasta, grupa automobilelor diesel, citat de Autostiri.ro.

In sezonul 2014 tanarul pilot al clubului sportiv Autosport Fair-Play Alba se bazeaza pe sprijinul urmatorilor parteneri: Tontsch Automotive, Roger Utilaje, Safety Broker Alba, Smart Driving, Dirom Intertrans, Axel Company, Michelin Romania OZ Romania, Angrenaje si Roti Dintate, Antel  si Auto Construct Sebes.

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro

Credit foto: RallyZoom.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,332FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,460AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri