spot_img

Rallye Monte-Carlo Historique: JUST CLASSICS prezent cu 6 echipaje

Eallye Monte-Carlo Historique 2015 JUST CLASSICS
Rallye Monte-Carlo Historique 2015 JUST CLASSICS

JUST CLASSICS participa anual la un mare numar de evenimente dedicate vehiculelor istorice, organizate in tara si strainatate. Participarea este atat directa, prin echipa oficiala, cat si indirecta, prin masinile pe care le-au restaurat, le-au preparat sau le intretin.

Echipa JUST CLASSICS aliniaza 6 echipaje la startul celei de-a XVIII-a editii a Rallye Monte-Carlo Historique. Echipajele sunt formate din piloti si navigatori din Romania, Grecia, Spania, Italia si Marea Britaniei si se afla sub comanda romanului Gabriel Stanciu. Suportul logistic este asigurat de 10 mecanici si 5 dube. Premergator acestui raliu echipajele s-au pregatit atat in tarile de origine cat si in Franta.

Raliul se desfasoara in perioada 28 ianuarie – 04 februarie a.c. La acest raliu sunt inscrise  320 de echipaje care participa cu masini fabricate intre anii 1955 – 1980 si care au fost prezente in decursul timpul la editiile anterioare. JUST CLASSICS ia startul pentru a 4-a oara la acest raliu. Obiectivul principal al echipei este sa termine toti cursa in Top 100.

Multa bafta!

Credit foto: JUST CLASSICS

 

 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,302FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,430AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri