Raliul Sibiului UniCredit Leasing 2017 – Bogdan Marișca se gândește doar la titlu

| 3 octombrie 2017 | 0 Comments

Bogdan Marișca: ”Vom încerca să mergem pentru a ne atinge obiectivul, acela de a ieși campioni”

După ce a terminat etapa trecută pe podium, echipajul format din Bogdan Marișca și Carmen Poenaru vine la Raliul Sibiului UniCredit Leasing 2017 cu un singur scop: campionatul. Bogdan Marişca are 15 puncte avans faţă de Dan Gîrtofan, astfel că titlul se decide la Sibiu.

Au mai rămas doar câteva zile până la startul oficial de la Raliul Sibiului UniCredit Leasing 2017, etapa care încheie campionatul național. Vor fi prezente la Sibiu nu mai puțin de 71 de echipaje, dintre care 49 de mașini în CNRD, 18 care vor evolua în CNR2D, dar și 4 care vor concura în Campionatul Național de Vehicule Istorice de Competiție.

Primul clasat la această oră, în ierarhia Campionatului Național de Raliuri Dulop, este echipajul Napoca Rally Academy format din Bogdan Marișca și Carmen Poenaru. Înaintea ultimei etape, Bogdan a declarat că singurul lor țel este cucerirea titlului național.

”În lumina ultimelor decizii, pe care nu doresc să le comentez, la acest moment, echipajul nostru nu va merge să câștige raliul. Alături de Carmen, vom încerca să mergem pentru a ne atinge obiectivul, acela de a ieși campioni”, a spus Bogdan Marișca, pilot Napoca Rally Academy, citat de autostiri.ro.

Legat de probele din acest an, 14 la număr, incluzând și superspeciala din centrul Sibiului, pilotul clujean s-a limitat la a afirma că are puține date, dar asigură spectatorii de un show de zile mari.

”Nu pot, la acest moment, să-mi dau cu părerea despre probele speciale. Pot însă să îi asigur pe spectatorii care vor fi prezenți la superspecială, că vom încerca să facem show. Sper să fie bine gestionată atât din punct de vedere organizatoric cât și sportiv, pentru a nu genera situații cu echivoc. Sperăm să avem parte de public numeros, iar oamenii să se bucure de show-ul pe care îl vor face sportivii”, a mai spus Marișca, citat de autostiri.ro.

Credit foto: RallyZoom.ro

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , , , ,

Category: Prima pagina, Rally

Citește articolul precedent:
Copie la indigo

Pasiunea pentru motorsport a readus echipele şi piloţii pe traseul de la Şugaş Băi. După Raliul Perla Harghitei, sub presiunea...

Închide