spot_img

Raliul Moldovei Moinesti 2015, noutati la nivel de parteneriat mediatic

Afis-Raliul-Moldovei-Moinesti-2015-Bacau-724x1024Cu ocazia aniversarii celor cinci ani Raliul Moldovei Moinesti propune o serie de surprize placute concurentilor, dar si iubitorilor de motorsport care vor fi prezenti pe marginea probelor speciale din apropierea Bacaului si Moinestiului, in perioada 25-27 iunie.

Cea de-a patra etapa a Campionatului National de Raliuri, in sezonul competitional 2015, va fi alcatuita din 11 probe speciale, impartite de-a lungul a doua zile si masoara 126,02 km din totalul celor 321,97 km ai competitiei.

In 2015 revine la Bacau aceasi echipa de transmisiuni live de la Dolce Sport la fel ca si anul precedent. Astfel vom avea parte de transmisiuni in direct pe toata durata raliului atat vineri cat si sambata. Vineri Superspeciala Speed Park va putea fi urmarita in direct la Dolce Sport si TVR1 incepand cu ora 17.30, iar sambata ultimii cinci kilometri ai probei Moinesti vor putea fi vazuti in fata micilor ecrane prin intermediul a 16 camere de luat vederi pe cele doua canale de televiziune. Pentru fanii care vor ajunge pe proba speciala, am pregatit un sistem de sonorizare prin care vor putea auzi comentariile live ale lui Victor Bonifaciu si Alexandru Tamasescu. Va fi pentru prima oara cand se va transmite live o proba speciala a unui raliu din Romania, concomitent pe doua posturi de televiune, in ambele zile ale raliului, in total aproximativ patru ore de transmisiuni in direct. declara Adrian Raspopa,presedintele ACS Rally Spirit, organizatorul Raliului Moldovei Moinesti, citata de Autostiri.ro.  

In ceea ce priveste partea sportiva a competitiei, sensul in care va fi parcursa proba Hemeius a fost schimbat fata de editiile anterioare si a fost introdusa o noua proba speciala, Runcu, in lungime de 5.35km care beneficiaza de o suprafata de concurs foarte buna. Totodata proba Runcu este foarte prietenoasa cu spectatorii si ofera o multime locuri din care acestia pot urmari competitia.

Raliul Moldovei Moinesti se va incheia in orasul Moinesti, deoarece acolo este o comunitate care ne-a primit cu bratele deschise in ultimii trei ani si autoritatile au o contributie importanta la acest lucru. Trebuie sa le multumesc locuitorilor acestui minunat oras care ne-au primit mereu cu caldura acasa la ei si impreuna am reusit sa cream o atmosfera de sarbatoare. incheia Adrian Raspopa.

Organizatorii Raliului Moldovei Moinesti impreuna cu autoritatile din Comuna Marginesti au mai pregatit concurentilor o surpriza in saptamana raliului, care va fi dezvaluita la momentul oportun.

Raliul Moldovei Moinesti 2015 este organizat de ACS Rally Spirit, sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, cu sprijinul Consiliului Local Moinesti, Consiliului Local Magiresti, Skoda prin Centrul Auto Skoda Bacau, Audi prin dealerul Cybernet Auto Center Bacau si Pambac.

Sursa: comunicat transmis Autostiri.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,333FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,450AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri