spot_img

Raliul Moldovei Bacău: Simone Tempestini, rămâne lider după șase probe. Surprize pentru participanti

Simone Tempestini, lider după prima buclă

Simone Tempestini a câștigat două dintre cele trei probe speciale programate în această dimineață și este lider după prima buclă a Raliului Moldovei Bacău powered by Dedeman. Întrecerea care se dispută astăzi și mâine, contează ca etapa a patra în Campionatul Național de Raliuri Dunlop și este inclusă în calendarul FIA European Rally Trophy și FIA Balkan Rally Trophy.

Vali Porcișteanu, câștigătorul ultimei etape din CNRD și liderul la zi al campionatului, a început cu un ”scratch” Raliul Moldovei Bacău powered by Dedeman Automobile, fiind mai rapid cu două secunde decât Simone Tempestini și cu 7,1 față de Dan Gîrtofan. Următoarele două speciale au fost însă adjudecate de Simone, care a ajuns în primul parc de service al zilei în postura de lider provizoriu. Porcișteanu îl secondează, la 15,4 secunde, în timp ce Dan Gîrtofan este al treilea, la 29,1 secunde.

Clasat al patrulea, la 47,8 secunde de lider, Bogdan Marișca este ultimul pilot care este în același minut cu primul clasat. Manu Mihalache este pe locul 5 și conduce în întrecerea mașinilor de Clasa 3, categorie la care podiumul provizoriu este completat de Gergo Szabo și Cristi Dolfan. Norbert Maior a fost cel mai rapid pilot cu o mașină cu două roți motrice și este secondat de Raul Badiu, în timp ce Sebastian Barbu conduce în clasamentul Clasei 11.

Simone Tempestini, rămâne lider după șase probe

Simone Tempestini a câștigat toate cele trei probe din bucla secundă, ajungând la 5 ”scratch”-uri din șase posibile și este liderul provizoriu al Raliului Moldovei Bacău powered by Dedeman cu un avans de 33,4 secunde. Întrecerea care se dispută astăzi și mâine, contează ca etapa a patra în Campionatul Național de Raliuri Dunlop și este inclusă în calendarul FIA European Rally Trophy și FIA Balkan Rally Trophy.

Cea de-a doua buclă a Raliului Moldovei Bacău powered by Dedeman Automobile a fost dominată de Simone Tempestini, care și-a adjudecat toate cele trei probe speciale și a pus încă 18 secunde între el și al doilea clasat, Valentin Porcișteanu. Diferența dintre cei doi a crescut la 33,4 secunde. Pe poziția a treia nu se mai găsește însă Dan Gîrtofan, acesta fiind devansat, chiar pe ultima probă dinaintea celei de-a doua treceri prin parcul de service, de către Bogdan Marișca. Distanța dintre cei doi este de 7 zecimi.

Manu Mihalache conduce în întrecerea mașinilor de Clasa 3, categorie la care podiumul provizoriu este completat de Gergo Szabo și Cristi Dolfan. Norbert Maior a fost cel mai rapid pilot cu o mașină cu două roți motrice și este secondat de Raul Badiu, în timp ce Sebastian Barbu conduce în clasamentul Clasei 11.

Rezultatele live sunt disponibile pe http://live.fras.ro/results/raliul-moldovei-bacau.

Partenerul principal al ediției din acest an este Consiliul Județean Bacău, în asociere cu Primăria Onești, Primăria Moinești, Primăria Bacău și Primăria Zemeș. Sponsor principal: Dedeman Automobile. Principalul partener tehnic va fi Helios Bacău, companie cu rețea de distribuție a carburanților din zona Moldovei. Parteneri: Jidvei, Arena Mall, Selgros, Hotel Dumbrava, Lux-Artim, Grafit, Data ERP, Helen Hotel, Hotel Decebal. Parteneri media: TVR 1, TVR 3, TVR Iași, Telekom Sport, EuropaFM.

Mâine (n.r. 16 iunie a.c.), în parcul de service de la Moinești, terapeutul maseur Cătălin Vasilică le va oferi celor care doresc o ședință de masaj. Terapeutul se va găsi pe toată durata zilei în Cortul Medicilor din parcul de service.

Sursa si imagine: comunicat remis Autostiri.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,302FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,430AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri