Raliul Memorial Giurgiu 1904

| 23 septembrie 2016 | 0 Comments

Afis Memorialul Giurgiu 1904 - XVIIISambata 24 septembrie se va desfasura ultima etapa a Campionatului Raliurilor de Regularitate pentru Vehicule Istorice (C.R.R.V.I.) organizat de Retromobil Club Romania (R.C.R), „Raliul Memorial Giurgiu 1904„ .

Eveniment cu o mare traditie, raliul pastreaza vie memoria pionierilor automobilismului romanesc care in 25 septembrie 1904 s-au intrecut in primul raliu romanesc organizat pe ruta Bucuresti-Giurgiu-Bucuresti, cursa castigata de printul George Valentin Bibescu.

Retromobil Club Romania organizeaza pentru a XVIII-a oara acest raliu, primele editii fiind organizate de A.C.R. in anii 80. La raliu vor participa 60 de echipaje (40 la Categoria Competitie si 20 le Categoria Raid), cel mai vechi automobil fiind produs in 1931 (lista atasata).

Traseul editiei din acest an masoara cca. 151 km si va include patru probe speciale.

Startul (din minut in minut) este programat incepand cu ora 10.00 la Bucuresti Mall sosirea primului echipaj la Giurgiu urmand a avea loc la ora 15.00 (Restaurant Perla).

Pe langa clasamentele alcatuite pe grupe de vechime (D/E/F/G/H) la editia din acest an va fi introdusa si ”Cupa Dacia Clasic”.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Allianz Tiriac – sponsor principal al R.C.R, Bucuresti Mall, World Games si Motul.

Sursa si imagine: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: ,

Category: Classic cars, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Volvo Cars introduce Care Key

Volvo Cars introduce Care Key - un nou standard pentru un Car Sharing în siguranță. Volvo Cars introduces Care Key...

Închide