Raliul CARPATI RETRO

| 22 august 2016 | 0 Comments

Retro CarpatiRaliul CARPATI RETRO, eveniment F.I.V.A. ajuns la a XVII-a editie, propune si in acest an un traseu care va fi parcurs in premiera, oferindu-va posibilitatea vizitarii, la bordul vehiculelor istorice, a unor obiective turistice de exceptie.

Fiind una din etapele campionatului national de regularitate am dorit ca raliul sa fie accesibil echipajelor din intreaga tara, asa incat startul raliului se va da vineri 2 septembrie incepand cu ora 14.00 (primul echipaj) din curtea Palatului Brukenthal din Avrig. Prima etapa Avrig-Orastie va avea ca punct final complexul Arsenal Park, care va fi gazda evenimentului. Arsenal Park este un complex turistic (***) amenajat intr-o fosta baza militara, tranformata intr-un parc de aventura populat cu tehnica militara care constituie un veritabil muzeu militar (camioane, autotunuri, tancuri, avioane, tunuri, elicoptere, transportoare blindate, autosenilate, locomotive cu aburi, etc).

Sambata 3 septembrie, incepand cu ora 10.00 se vor desfasura alte doua etape ale raliului, Orastie (Arsenal Park) – Hunedoara (Castelul Huniazilor) si Hunedoara – (Castelul Huniazilor) – Hateg-Orastie (Arsenal). Intre cele doua etape participantii vor servi pranzul la Castelul Huniazilor. Seara va avea loc cina festiva in cadrul careia va fi organizata festivitatea de premiere. Speram ca si anul acesta Raliul CARPATI RETRO sa fie un eveniment atractiv pentru intreaga familie si in special pentru micii retromobilisti. Arsenal Park ofera posibilitarea desfasurarii unor activitati recreative precum paintball, tir cu arcul, inot, tiroliana, mini golf, treasure hunt, airsoft, plimbari cu masini de golf/karturi cu pedale/biciclete, fotbal, tenis si basket. Vom reveni cu detalii si regulamentul raliului.

Duminica 4 septembrie programul este liber, participantii putand vizita Manastirea Prislop si Sarmizegetusa inainte de returul spre orasele de resedinta. O noapte de cazare, cina de vineri, pranzul si cina festiva de sambata, taxa de statiune, taxa de acces la Castelul Huniazilor, taxa de arbitraj sunt in sarcina clubului. (exlcusiv pentru echipajele membre R.C.R.).

Numar de echipaje admise la start – 38

Data limita de inscriere – 29 august prin email la secretariat@retromobil.ro (marca/model/an/nume/nr. adulti+copii) .

VIA: Retromobil Club Romania


Tags: ,

Category: Classic cars, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Pasionații de off-road pe patru roți au de acum la dispoziție circuitul TCS Racing Parc

Regele circuitelor de off-road la 30 de km de București

Închide