Programul BMW Motorsport Junior: tabără de pregătire fizică la Viareggio

| 13 martie 2018 | 0 Comments

La doar câteva săptămâni după ce piloţii BMW din DTM au încheiat tabăra de pregătire fizică la Formula Medicine, promoţia 2018 a juniorilor BMW Motorsport a vizitat Viareggio (Italia) pentru a se pregăti fizic şi mental pentru sezonul următor. Ricky Collard (Marea Britanie), Mikkel Jensen (Danemarca), Dennis Marschall (Germania), Nico Menzel (Germania) şi Beitske Visser (Olanda) au efectuat diferite forme de pregătire pentru corp şi minte sub conducerea echipei de specialişti a Dt. Riccardo Ceccarelli (Italia).

Reacţia şi exerciţiile de concentrare au fost îmbinate cu pregătirea rezistenţei şi a anduranţei, inclusiv box, escaladă şi mountain biking. Pe lângă pregătirea fizică, s-a pus accentul şi pe un team buildingul organizat la Viareggio. De-a lungul celor trei zile, juniorii BMW Motorsport şi-au petrecut timpul împreună şi s-au cunoscut mai bine.

„Tabăra de pregătire fizică Formula Medicine este complet diferită de orice am experimentat anterior”, a declarat Marschall, citat de autostiri.ro. „Importanţa deosebită acordată sesiunilor de pregătire mentală şi concentrării este foarte preţioasă pentru mine şi face ca tabăra să fie ceva foarte special. Diversele provocări fizice sunt enorme. Fără îndoială, au fost cele mai istovitoare trei zile ale sezonului de până acum. În grupul nostru de juniori, mereu ne-am motivat şi încurajat între noi, iar provocările au fost distractive.”

Sursa si imagini: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , , , , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Bosch preia integral controlul asupra producătorului de motoare electrice EM-motive

Motorul este o componentă cheie a sistemului de propulsie electric: cu cât motorul funcționează mai eficient, cu atât mai puțină...

Închide