Probleme în Paradis! OCC se destramă!

| 28 ianuarie 2011 | 0 Comments

Dacă nu aţi trăit în peşteră sau s-a întâmplat ca firmele de cablu să vă ocolească în mod repetat este imposibil să nu fi auzit de Orange County Choppers, American Chopper sau familia Teutul.

Micuţul atelier de motociclete construite la comandă deschis de către Paul Sr. şi Paul Jr. a ajuns vestit în întreaga lume prin intermediul canalului Discovery. Dispariţia s-a din grila de programe, a dus la nenumărate întrebări legate de soarta protagoniştilor, din partea telespectatorilor înebuniţi după creaţiile sau certurile celor doi.

După mutarea emisiunii pe The Learning Channel audienţa acestuia a mai scăzut, totul culminând cu o ruptură definitivă între tată şi fiu, Paul Teutul Jr. părăsind afacerea familiei şi înfiinţându-şi o alta “Paul Jr. Designs”.

Chiar dacă emisiunea a fost reorganizată acum numindu-se America Chopper: Senior vs. Junior ea nu a mai cunoscut succesul de până la acel moment.

Recent s-a aflat peste Ocean de un nou scandal în care a fost implicată OCC. Banca GE Capital îi acuză pe aceştia de faptul că au întarziat unele plăţi în valoare de peste 100.000 dolari. Banii reprezintă acumularea a mai multor rate, pe care firma le-a făcut pentru un împrumut de peste 10.000.000 dolari.

Dacă Paul Sr. nu va reuşi să se achite de obligaţiile financiare se va vedea nevoit să aleagă între închiderea afacerii sau vânzarea ei.


Tags: , , , , , ,

Category: Gossip, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Noile R 1250 R, R 1250 RS şi R 1250 GS Adventure

Noile BMW R 1250 R, R 1250 RS și R 1250 GS Adventure – Roadster, Sport Touring și Adventure în...

Închide