Premieră mondială pentru noul SUV Compact C3 Aircross

| 4 septembrie 2017 | 0 Comments

Citroën își desfășoară ofensiva pe teritoriul SUV-urilor, la Salonul Auto de la Frankfurt din 2017, prezentând, ca premieră mondială, noul SUV COMPACT C3 AIRCROSS: un SUV de nouă generație, cu o personalitate proprie, care pune în valoare spațiul și modularitatea unui mijloc de transport pentru persoane, dar și confortul și tehnologiile conectate. Alături de acest model, vor fi prezentate două noi modele care îi împărtășesc spiritul de aventură și de agrement:

SPACETOURER RIP CURL CONCEPT, un concept complet nou de mașină pentru cu tehnologie 4X4 cu care se poate călători confortabil și într-o atmosferă convivială, pe deplin convertit datorită know-how-ului Rip Curl, astfel încât distracția nu se oprește niciodată.

NOUL E-MEHARI STILIZAT DE COURRÈGES, o ediție limitată, cu o personalitate puternică care extinde întâlnirea dintre două branduri franceze iconice și inaugurează a 2-a generație de E-MEHARI

Trei modele și trei experiențe automobilistice diferite: aceasta este ilustrarea perfectă a capacității mărcii Citroën de a se inspira din diferite stiluri de viață și de a oferi soluții moderne, pline de personalitate. Această filozofie este ilustrată de către Campania de Brand „Inspirat de tine” și este reprezentată pe fiecare segment de piață și regiune geografică prin mașini îndrăznețe, cu un confort general fără egal, fiind concepută cu ajutorul programului CITROËN ADVANCED COMFORT.

În afara succesului modelelor sale recente, precum Noul C3, cu mai mult de 170.000 de mașini vândute, Citroën își dezvoltă rețeaua și soluțiile de mobilitate pentru o experiență automobilistică care se distinge de cea a altor producători generaliști.

Pe scurt, despre Citroën la salonul auto de Frankfurt:

SUV Compact C3 Aircross

Acest SUV plin de culoare se distinge prin forma sa unică și prin atitudinea sa care inspiră prospețime și forță. Aici este prezentat într-un număr de culori exterioare diferite și un design interior care ilustrează întregul său potențial de personalizare.

Locul pasagerului a fost conceput cu ajutorul expertizei unice a mărcii Citroën în ceea ce privește spațiul la bord, modularitatea și lumina, așa încât stabilește noi standarde pe acest segment.

Vine cu un nivel înalt de confort și o selecție a 12 sisteme moderne de conducere cu asistență și 4 opțiuni de conectivitate. Atât în oraș cât și la drum , S44UVuv Compact C3 Aircross vă invită să vă bucurați de experiența automobilistică cu senzația SUV și tehnologia Grip Control cu funcția Hill Assist Descent.

Reprezintă un nou standard în lumea SUV-urilor compacte în termeni de confort și de facilități la bord.

Spacetourer Rip Curl Concept

Citroën și Rip Curl au hotărât să colaboreze din nou și vor dezvălui aici cel mai avansat model în termeni de mobilitate, aspirând către distracție fără limite. O nouă interpretare a modelului SpaceTourer dedicată activităților în natură. O mașină modernă, cu capacitate mărite datorită conversiei 4X4 de la Automobile Dangel.

Pentru senzația de libertate deplină, Pössl a echipat-o ca pe o mașină compactă pentru camping. Cele două conversii sunt déjà disponibile pentru SpaceTourer. Interiorul și exteriorul mașinii sunt decorate cu ajutorul unei selecții originale de culori și materiale speciale.

Fiind concepută pentru cei care își petrec timpul liber în natură și sunt obișnuiți cu elementele naturii, este robustă, spațioasă și suficient de agilă pentru viața de zi cu zi. Accentuează calitățile modelului SpaceTourer : modularitate, ușor de folosit, confortabilă și tehnologie pentru senzația de libertate și liniște.

SpaceTourer Rip Curl Concept va călători în Europa împreună cu echipa Rip Curl în cadrul Turului Rip Curl organizat de Citroën între Octombrie 2017 și Ianuarie 2018 .

E-Mehari Styled By Courrèges

O ediție limitată și exclusivă, dezvoltată împreună cu Courrèges, care prefigurează o nouă generație de E-MEHARI. Parteneriatul are la bază un design elegant și pe mobilitate sustenabilă, cele două branduri franceze iconice vă prezintă un model invăluit de o eleganță neagră ce îi acoperă formele arcuite, contrastând cu interiorul strălucitor, alb complet, atât de caracteristic mărcii Courrèges.

Un adevărat spirit liber, decapotabila, 100% electrică, cu 4 locuri, cu o personalitate care se distinge, ale cărei calități automobilistice îi dublează valoarea, cu o nouă vesiune de plafon rigid vitrat, sistem central de închidere și airbag-uri, toate acestea găzduite într-un interior complet revizuit pentru a integra propriul stil al mărcii Citroën.

C3 & C3 WRC

Noul Citroën C3, cu mai mult de 170.00 de mașini vândute de la lansarea sa, va fi prezentat alături de vesiunea sa puternică : modelul C3 WRC, un adevărat obiect al pasiunii automobilistice, al sportivității și al aspirațiilor oamenilor.

Servicii de top care modifică accesul la mobilitate și fac viața mai ușoară pentru clienți

Acestea includ serviciile care se concentrează pe client, precum Citroën Advisor, un site de păreri pentru saloanele auto și produsele Citroën, o premieră în industria auto, noi servicii de transport precum Citroën Rent&Smile, care vă permite să închiriați un vehicul Citroën de la concesionarul dumneavoastră și Citroën Earn&Drive, care permite clienților să câștige bani oferind propriul vehicul pentru închiriere.

Un stand atractiv, scăldat în lumină, care recreează senzația de spațiu real de viață, cu materialele sale naturale pentru o ilustrare evidentă a promisiunii mărcii de stare de bine și evadare. Vizitatorii pot să viziteze La Maison Citroën, sursa de inspirație pentru noul punct de vânzare al mărcii Citroën.

Video: YouTube

Sursa si imagini: comunicat transmis autostiri.ro


Tags: , , , , ,

Category: Noutati, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Simone Tempestini a câștigat Raliul Moldovei Bacău powered by Dedeman Automobile

Simone Tempestini a câștigat 12 dintre probele disputate la Raliul Moldovei Bacău powered by Dedeman Automobile, adjudecându-și prima poziție în...

Închide