Premieră mondială la Paris: Suzuki lansează noul Vitara!

| 28 august 2014 | 0 Comments

Suzuki VitaraContinuatorul unuia dintre cele mai de succes modele Suzuki, noul Vitara va fi lansat la Salonul Auto de la Paris, între 4-19 octombrie.

Continuatorul unuia dintre cele mai de succes modele Suzuki, noul Vitara va fi lansat la Salonul Auto de la Paris, între 4-19 octombrie. Deşi este o maşină complet nouă, şi-a păstrat pedigree-ul de SUV 4×4, acestuia fiindu-i adăugate noua tehnologie ALLGRIP 4WD, un design cu totul nou, cu posibilităţi multiple de personalizare şi un consum de combustibil mult îmbunătăţit.

Noul Vitara este construit pe platforma conceptului iV-4 prezentat anul trecut la Frankfurt Motor Show, iar dimensiunile maşinii vor fi comparabile cu cele ale modelului Vitara Long anterior. Ca şi iV-4, noul Vitara a fost dezvoltat sub conceptul „Grab your field” şi reprezintă un mare salt înainte la capitolul design. SUV-ul Vitara care respectă specificaţiile europene va fi produs la fabrica Suzuki din Ungaria.

În afara premierei mondiale Vitara, la standul Suzuki de la Paris Motor Show vor putea fi vizionate majoritatea celorlalte modele: Celerio, Swift, Swift Sport, S-CROSS, Alto, Jimny, Grand Vitara şi Kizashi.

Via: Suzuki Romania


Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Category: Noutati, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Kia Motors Europe a demarat campania de cercetare ‘Electric Mission’

Kia și World Shopper vor lansa un document la Salonul Auto de la Geneva în 2019, oferind perspectivele asupra viitorului...

Închide