Podiumuri pentru Bogdan Marișca și Florin Tincescu în Raliul Moldovei Moinești

| 4 iulie 2016 | 0 Comments

BogdanBogdan Marișca, la general și clasa 2, și Florin Tincescu, la clasa 3, și-au asigurat prezența pe podium. După problemele din prima zi a Raliului Moldovei Moinești când au retrogradat pe poziția a patra, Bogdan Marișca și Carmen Poenaru au revenit și în final au terminat pe podium etapa a cincea din Campionatul Național de Raliuri Dunlop. “Nu a mers totul cum ne-am fi dorit, dar în final am obținut un podium important pentru echipă și partenerii noștri. Juniorii noștri au avut evoluții bune și asta mă încântă cel mai mult”, a spus Bogdan Marișca, citat de autostiri.ro.

Florin Tincescu și Sergiu Itu au avut o evoluție constantă și în ultima zi a Raliului Moldovei Moinești, ceea ce le-a adus o clasare pe podium la clasa 3 și poziția a patra în ierarhia generală. “Pentru noi a fost un raliu în care nu am vrut să riscăm nimic. Obiectivul principal a fost să ne recăpătăm încredrea în noi și să găsim setările cele mai potrivite cu stilul nostru de pilotaj. Am avut prea multe probleme anul acesta pentru a mai avea un abandon. Mulțumim echipei care ne-a pus la dispoziție o mașină nouă și îmi dorescă să răsplătesc acest lucru cu cât mai multe puncte la fiecare etapă”, a spus Florin Tincescu, citat de autostiri.ro.

Pentru Norbert Maior și Alina Bianca Pop ziua a început bine, dar juniorii NRA nu au reușit să valorifice forma bună în care se află. “Am continuat în același ritm ca vineri și m-am simțit excelent pe macadam. Din păcate nu am reușit să și terminăm raliul deoarece pe un viraj de viteză am rupt pivotul de la roata dreapta față și nu am mai putut continua. Sunt dezamăgit pentru că am pierdut puncte, dar cel mai important este că am avut un ritm bun pe probe și suntem pregătiți pentru etapa următoare”, a spus Norbert Maior, citat de autostiri.ro.

Mihai Manole și Florin Dorca au avut mici probleme în ultima zi a Raliului Moldovei Moinești și au încheiat etapa a cincea a sezonului pe locul 4 în clasamentul 4WD.

Pentru Napoca Rally Academy urmează acum în program participarea la Transilvania Rally, cursa de casă fiind programată în perioada 22 – 23 iulie.

Sursa si imagini: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , , ,

Category: Prima pagina, Rally

Citește articolul precedent:
Castel Classic RALLY, a IV-a editie , gata de start

In perioada 25-26 mai 2018 va avea loc a 4-a editie a raliului Castel Classic RALLY. Acesta este un raliu...

Închide