Patru echipe Dunlop se lupta pentru titlu in EWC

| 23 august 2016 | 0 Comments

Patru echipe Dunlop se luptă pentru titlu în EWC, în etapa finală din Germania

Oschersleben, situat la sud-vest de Berlin, găzduiește etapa finală a Campionatului Mondial de Anduranță FIM 2016 (EWC) pe 27  august. Etapa de 8 ore de la Oschersleben se va încheia cu încoronarea noilor campioni EWC, opt echipe fiind înscrise în lupta pentru titlu, iar patru dintre acestea fiind echipate cu anvelope Dunlop.

Echipa Dunlop, April Moto Motors Events, este în momentul de față în fruntea clasamentului în EWC, cu un avantaj de 8 puncte. Celelalte trei echipe Dunlop înscrise în lupta pentru titlu sunt Suzuki Endurance Racing Team, GMT94 Yamaha și Honda Endurance Racing Team.

Cursa va decide de asemenea și câștigătorii Endurance World Cup pentru clasa Superstock. Voelpker NRT48 by Schubert Motors, care aleargă pe anvelope Dunlop, conduce acum în clasamente, alergătorii Dunlop ocupând patru locuri din top cinci.

Etapa de 8 ore de la Oschersleben încheie de asemenea și competiția Dunlop Independent Trophy 2016. Echipa fruntașă își va adjudeca premiul de 10.000 de euro la Oschersleben, dintr-un total de 60.000 de euro disponibili pentru concurenții înregistrați. Până acum în acest sezon, AM Moto Racing Competition și Tati Team Beaujolias și-au adjudecat premiile.

Roland Wozniak, International Event Manager, Dunlop Motorsport

“Avem echipe bine plasate la ambele categorii, astfel Oschersleben va fi o cursă extrem de incitantă. Sperăm să păstrăm titlul EWC și să recâștigăm titlul în Endurance World Cup. Echipele noastre partenere au suișuri și coborâșuri în cursele de anduranță, iar Oschersleben nu va fi cu nimic diferit. Ce va face diferența va fi un maximum de consistență. Echipa April Moto Motors Events a dovedit că este cea mai consistentă în cele 44 de ore de curse din această competiție, ceea ce a și plasat-o în topul clasamentului, și va fi cu adevărat interesant să urmărim cursa de 8 ore a EWC din Germania.”

Sursa si imagini: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , , ,

Category: Moto GP, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Raliul Perla Harghitei 2018: Simone Tempestini cel mai rapid la shakedown

Antrenament util înaintea startului etapei a 5-a a CNR Dunlop 2018 Eduard Novak, singurul campion paralimpic al României, președinte al...

Închide