‘Pasionați auto UK’ la Romania Rally Challenge

| 22 august 2017 | 0 Comments

Romania Rally Challenge, competiția dedicată mașinilor clasice, a fost punctul de atracție al Sibiului în perioada 17 – 19 august 2017. Festivalul mașinilor istorice a marcat prima cursă automobilistică în România pentru echipa „PASIONAȚI AUTO UK”.

Prezentă la start cu două echipaje, echipa formată în vestul Europei, i-a avut ca protagoniști pe Alexandru Cărbune/Gaz Conway , categoria Youngtimer Sport – VW Golf GTI și echipajul feminin Andreea Cărbune/Elwira Kupka – Renault Twingo, categoria Youngtimer Clasic.

Înscris în competiție la categoria Youngtimer Clasic, echipajul feminin româno-polonez a avut de parcurs probe de regularitate pe un traseu care a scos în evidență cele mai mirifice zone din Sibiu.

„ A fost o experiență unică de a participa, fiind pentru prima oară în postura de pilot. Am avut ocazia de a descoperi cele mai frumoase zone din jurul Sibiului, dar în același timp am trăit clipe memorabile alături de prietena si copilotul meu în aceste trei zile,” a declarat Andreea Cărbune, citata de autostiri.ro.

„Au fost trei zile fantastice la Romania Rally Challenge. Sibiul este un oraș fantastic, cu peisaje superbe și oameni prietenoși,” a adăugat Elwira Kupka, citat de autostiri.ro.

După ce în 2016 a obținut locul 3 la categoria Youngtimer Sport, în 2017 Alexandru Cărbune revenea la competiția sa de casă, cu un nou copilot, reprezentând echipa „PASIONAȚI AUTO UK”.

„Am revenit la această competiție deoarece pentru mine este raliul de casă, dar și să reprezint echipa PASIONAȚI AUTO UK în România. Au fost trei zile de distracție, o competiție care pentru noi s-a dovedit a fi cu probleme tehnice la mașină, dar si cu un mic incident pe speciala Călugăru. Per total rezultatul nu este mulțumitor, însă pot spune că sunt si dezamăgit de comasarea a două categorii de clase distincte,” a declarat Alexandru Cărbune.

Cel mai mult mi-a plăcut pe proba specială Călugăru. Micul incident ne-a motivat pozitiv pentru a ajunge cu bine la final. Sperăm să fi făcut o impresie bună cu echipa noastră aici în România,” a mai adăugat Gaz  Conway.

Sursa si imagini: comunicat remis autostiri.ro


Tags: , , ,

Category: Classic cars, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Bogdan Marisca si Sebastian Itu abordeaza cu incredere Raliul Moldovei Bacau

Echipajul Bogdan Marisca – Sebastian Itu este sustinut in sezonul 2018 de catre urmatorii parteneri: Banca Transilvania, Omv MaxxMotion, Telekom,...

Închide