Parteneriatul dintre MOOG și NASCAR include competiția NASCAR Whelen Euro Series

| 13 iunie 2017 | 0 Comments

MOOG® anunță un acord exclusiv cu seria europeană a competițiilor NASCAR®

Federal-Mogul Motorparts, divizie a Federal-Mogul LLC, anunță un nou acord între brandul MOOG® și competiția NASCAR® Whelen Euro Series, prin care va echipa toate vehiculele aflate în competiție cu piese de direcție și suspensie. Acest acord, vine să completeze parteneriatului de lungă durată cu NASCAR, prin intermediul căruia, începând cu anul 1966, brandul MOOG a purtat spre victorie fiecare campion al competiției Monster Energy NASCAR Cup Series.

Piesele MOOG beneficiază de o amplă cercetare și dezvoltare și de cele mai recente evoluții tehnologice. Cerințele competiționale riguroase din NASCAR sunt o ocazie de test valoroasă pentru dezvoltarea de produs și performanța de care clienții MOOG se pot bucura la nivel global, ” explică Tim Nelson, director NASCAR Motorsports, Federal-Mogul Motorparts, citat de autostiri.ro.Suntem încântați să ne extindem angajamentele existente în lumea sporturilor cu motor și să putem oferi vasta expertiză a brandului MOOG unei competiții palpitante, în plină dezvoltare, precum NASCAR Whelen Euro Series.

Competiția NASCAR Whelen Euro Series a fost înființată în anul 2012 și extinde interesul pentru NASCAR către un public mai larg. În 2017, competiția are loc în șase locații, culminând cu finala campionatului care se va desfășura în luna octombrie în Zolder, Belgia. Cele două etape precedente s-au desfășurat pe 10 și 11 iunie la Brands Hatch, Kent, Regatul Unit al Marii Britanii.

Brandul MOOG s-a bucurat de un succes fără precedent pe întreaga durată a asocierii sale, de jumătate de deceniu, cu NASCAR și sperăm într-un parteneriat european similar, de lungă durată,” a declarat Jérôme Galpin, CEO, NASCAR Whelen Euro Series, citat de autostiri.ro. Condițiile de competiție din NASCAR sunt recunoscute ca fiind solicitante, iar durabilitatea și performanța oferite de MOOG sunt beneficii binevenite aduse standurilor NASCAR Whelen Euro Series.”

Sursa si imagini: comunicat transmis Autostiri.ro

 


Tags: , , , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Formula E: Calafat a găzduit testele pentru noul monopost electric BMW i Motorsport

Monopostul este echipat cu un tren de rulare dezvoltat exclusiv de BMW şi va concura în Sezonul 5 al Campionatului...

Închide