spot_img

Opel Crossland X: au fost înregistrate deja 50.000 de comenzi pentru noul crossover

Agil și compact, deosebit de spațios și versatil, și aspect modern de SUV în două culori – acestea sunt doar câteva dintre caracteristicile noului Opel Crossland X care au convins deja peste 50.000 de clienți din toată Europa. Modelul a putut fi comandat de abia din martie, iar primele autovehicule Crossland X au ajuns la reprezentanțele Opel abia acum câteva săptămâni.

„Suntem foarte încântați de cererea pentru noul Opel Crossland X. Noul nostru crossover are stil, caracter practic și un interior spațios”, a declarat Peter Küspert, director de Vânzări și Servicii post-vânzare Opel, citat de autostiri.ro. De asemenea, comenzile pentru tehnologii și opțiuni inovatoare sunt o confirmare în plus a filozofiei noastre de a pune la dispoziție unui public larg sistemele inovatoare.”

Pe lângă clienți, noul Opel Crossland X a fost primit cu entuziasm și de presa de specialitate. Jurnaliștii au fost deosebit de impresionați de combinația convingătoare între stil, caracter practic și interiorul spațios.

Până la aceasta dată, Crossland X a câștigat în șase din cele șapte teste comparative realizate în cinci țări. În Germania, Crossland X a învins concurența, repurtând victoria la primele teste comparative efectuate de Auto Bild (11 august), auto motor und sport (17 august) și Auto Zeitung (22 august). În Olanda, modelul Opel a câștigat testul Auto Week (9 august), în Italia a triumfat la Automoto (7 august) și în Polonia în testul realizat de Auto Swiat (21 August).

Camera video pentru marșarier și Asistentul la parcare îi facilitează șoferului parcarea

Aproximativ 50% dintre clienți comandă Crossland X cu cameră video pentru marșarier sau cameră video panoramică pentru marșarier care mărește unghiul de vizualizare în spatele autovehiculului la 180 de grade.

Așa cum îi stă bine unui autovehicul predestinat pentru mediul urban, 40% dintre clienții Crossland X solicită și Asistent față și spate la parcare, în timp ce aproape unu din patru aleg ultima generație a Asistentului avansat la parcare.

Acest sistem recunoaște locurile de parcare adecvate și parchează automat autovehiculul. Poate, de asemenea, să scoată automat autovehiculul din locul de parcare. În ambele cazuri, șoferul trebuie doar să acționeze pedalele.

Comenzile pentru farurile LED și scaunele AGR reflectă reputația Opel de promotor al înaltelor tehnologii

Comenzile pentru noul Crossland X sunt, de asemenea, o dovadă a reputației puternice a mărcii Opel în domeniul iluminării și scaunelor. Aproape unul din cinci autovehicule este comandat cu faruri LED integrale, ceea ce asigură o vizibilitate de excepție pe întuneric și scaune AGR pentru șofer și pasagerul din față. Opel este singurul producător din acest segment care oferă astfel de scaune certificate de AGR (Campania pentru un spate sănătos).

Din cele 50.000 de comenzi pentru noul Crossland X, cea mai populară echipare este cea superioară, Innovation, iar aproape toate comenzile pentru acest model solicită acoperiș contrastant și caroserie în două culori.

Sursa si imagini: comunicat remis autostiri.ro

Video: YouTube

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,301FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,430AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri