Opel Astra câștigă Green Mobility Trophy

| 17 iulie 2017 | 0 Comments
  • Astra obține primul loc la categoria sa, în fața BMW Seria 5 și Mercedes Clasa E
  • Opel Ampera-e câștigă medalia de argint la categoria „Cel mai bun autovehicul electric”

Câștigătorul este: Opel Astra 1.6 CDTI de 81 kW/110 cp (consum de carburant conform NEDC: urban 3,9 l/100 km, extra-urban 3,1 l/100 km, mixt 3,4 l/100 km, emisii de CO2: 90 g/km, clasa de eficiență A+). Cel mai bine vândut model din Rüsselsheim a câștigat Green Mobility Trophy 2017 și a fost desemnat „Cel mai economic autovehicul diesel”.

Dintre cititorii revistei Auto Zeitung care au votat, 28,1% au ales modelul Opel. Acest rezultat a propulsat Opel Astra în fața modelelor BMW 520d (locul 2) și Mercedes E 220d (locul 3).

Și campionul autonomiei, Opel Ampera-e, este apreciat de cititorii revistei Auto Zeitung. Autovehiculul electric a obținut medalia de argint la categoria „Cel mai bun autovehicul electric”. Cu o valoare de 520 km, măsurată în conformitate cu Noul Ciclu European de Conducere (NEDC), Opel Ampera-e oferă o autonomie imbatabilă, cu mult peste cel mai apropiat model concurent.

„Suntem încântați de verdictul cititorilor. Prin aceasta, modelul Astra câștigă un nou trofeu important, după ce a fost desemnat „Autovehiculul anului 2016” și a obținut 13 titluri naționale de „Autovehiculul anului”, a declarat Jürgen Keller, Director executiv de vânzări, marketing și servicii post-vânzare Opel Germania, citat de autostiri.ro.

Sursa si imagini: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , , ,

Category: News, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Lansarea noului dealer Volvo – Excellence cars

Unicul show-room auto & service in centrul Capitalei

Închide