spot_img

Noul V90 Cross Country – disponibil la dealerii Volvo din România

Începând cu luna martie 2017 noul model V90 Cross Country este disponibil la dealerii autorizați din țară la un preț pornind de la 45.686 Euro + TVA.

Cel mai recent model V90 Cross Country aduce o serie de modificări atât la nivel de design, cât și la nivel de performanță și tehnologie, reușind să creeze o îmbinare armonioasă a celor trei componente.

Design-ul noului V90 Cross Country a fost creat astfel încât să reflecte personalitatea și stilul de viață a celui care o conduce, aventuros și elegant, în același timp, prin linii armonioase, luxoase, capabil s se adapteze la orice drum și vreme.

Jantele de mari dimensiuni și garda la sol înaltă sunt concepute să ofere siguranță și adaptare instantă la orice condiții de drum, în timp ce ornamentele frontale și extensiile aripilor de culoare negră (sau într-o culoare asortată) se îmbină perfect cu barele de protecție, completând aspectul robust și totodată elegant al noului model.

Ca o confirmare a atuurilor de design, elementele de perfomanță pe care le aduce noul V90 Cross Country se concentrează pe asistența la coborârea pantelor și tracţiunea integrală, și pe opțiunile de condus adaptate fiecărui stil în parte în baza unor moduri presetate – Comfort, Eco, Dynamic, Off-Road, sau pe setări personalizate atunci când șoferul optează pentru comutarea pe modul Individual.

Noul V90 CC oferă motorizări superioare de 2 litri ce au la baza tehnologiile DRIVE-E – Motorină cu puteri de 190 și 235 CP  iar motorizări benzină de 254 și respectiv  320 cp pentru T6 AWD AT8. Sunt disponibile două versiuni de vânzare Cross Country și Cross Country PRO.

Noul V90 Cross Country include un standard de dotări foarte bogat precum :

  • Tapițerie piele Moritz
  • Instrumente de bord cu afișaj digital 8”
  • Keyless drive
  • Jante aliaj 18”, 5 spițe duble , Silver Bright, 235/55 R18
  • Ornamente interioare lemn „Black Walnut“ (consolă/uși)
  • Faruri cu tehnologie LED Active High Beam (on/off)
  • Senzori de parcare cu avertizare sonoră spate

City-Safety – funcționalitate de co-pilotaj care oferă atenționări în caz de pericol și autofrânări pentru evitarea accidentelor. Poate detecta pietoni, cicliști și animale mari.

Sistemul Pilot Assist – virează ușor pentru a menține mașina încadrată corespunzător pe bandă la viteze de până la 130km/h și include  pilot automat adaptiv cu functie de p[strare a distantei față de mașina din față.

Varianta Cross Country PRO include suplimentar :

  • Jante aliaj 19“, 5 spițe duble, Black Diamont Cut, 235/50 R19
  • Instrumente de bord cu afișaj digital (12.3“), Full Graphical Instrument Cluster
  • Setări pentru reglarea modului de condus Comfort/ECO/ Dynamic / Individual
  • Tapițerie piele Agnes Nappa, scaune Comfort
  • Telecomandă cheie îmbrăcată în piele
  • Lumini ceață integrate în spoiler față
  • Scaun șofer cu memorie
  • Scaune față cu reglaj electric
  • Praguri interioare uși din aluminiu, cu iluminare logo „VOLVO“

La nivel de tehnologie V90 Cross Country vine echipat cu o serie de sisteme concepute pentru creșterea plăcerii de a conduce în sincron cu elementele de siguranță pentru mediul înconjurător:

Sistemele Sensus – În combinație cu instrumentele de bord digitale și cu sistemul opțional Head-Up Display primești în orice moment informația de care ai nevoie și ești în permanență în deplin control.

IntelliSafe – Utilizând o serie de senzori și controlând toate sistemele electronice de siguranță și de asistență, IntelliSafe te ajută să conduci mai relaxat și, cel mai important, te ajută să fii în siguranță.

Drive-E – Noile noastre motorizări Drive-E aduc un plus de dinamism, reușind în același timp să ofere un consum mai mic de carburant și să limiteze emisiile poluante.

Plafon panoramic –  Construit din sticlă laminată, acest plafon asigură o atmosferă luminoasă și prietenoasă pentru întreg interiorul, dar oferă și protecție împotriva razelor solare pentru a menține temperatura optimă în interiorul noului model.

IntelliSafe Surround ține cont de traficul din jurul tău bazându-se pe 3 componente: Blind Spot Information System (BLIS) – sistem de monitorizare și averizare pentru unghiul mort,  Lane Change Merge Aid (LCMA) – sistem de monitorizare pentru schimbarea benzii de rulare,  Cross Traffic Alert (CTA) – sistem de alertă în trafic.

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,332FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,450AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri