spot_img

Noul Golf Sportsvan, din martie, in Romania

Noul Golf Sportsvan
Noul Golf Sportsvan

Noul Golf Sportsvan este succesorul modelului Golf Plus. Este Golf-ul potrivit pentru cei care isi doresc si mai multa flexibilitate.

Alaturi de interiorul sau de dimensiuni generoase si de variabilitate, Golf Sportsvan ofera un design sportiv si elegant si un concept complex de siguranta. Aceste caracteristici fac ca Golf Sportsvan sa fie masina potrivita pentru clientii care cauta confortul scaunelor cu pozitie inalta, spatiu amplu in dimensiuni compacte si cel mai inalt nivel de utilitate practica in cotidian – toate acestea la calitatea specifica marcii Volkswagen.

Avand un design bazat pe cel al modelului Golf hatchback, noul Golf Sportsvan este mult mai dinamic decat predecesorul sau – ceea ce-l face sa fie masina numarul 1 intre van-urile compacte, conform Midocar Romania.

Golf Sportsvan va fi disponibil in trei variante de echipare: Trendline, Comfortline si Highline. Dotarile tuturor celor trei linii de echipare au fost semnificativ extinse in comparatie cu modelul anterior. De exemplu, pe dotarea de baza, sistemul Start-Stop, functia Auto Hold, touchscreen-ul TFT de 5″ si airbag-ul pentru genunchi vor fi standard.

Noul Golf Sportsvan interior
Noul Golf Sportsvan interior

Pentru Golf Sportsvan sunt disponibile sase noi motoare: patru pe benzina (1.2 TSI/ 85 CP, 1.2 TSI/110 CP, 1.4 TSI/ 125 CP, 1.4 TSI/ 150 CP) si doua diesel (1.6 TDI/ 110 CP si 2.0 TDI/ 150 CP). Transmisia DSG este disponibila incepand cu motorizarea 1.2 TSI/ 110 CP, potrivit Midocar Romania.

Acest model a fost prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt 2013.

Via: Midocar Romania

Imagini: Midocar Romania

Video: YouTube – Which?, AutoMotoTube

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,333FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,450AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri