spot_img

Noul Ford Mondeo prezentat la Raliul Iasului 2014

Noul Ford Mondeo este vedeta Raliului Iașului 2014

Uzina de motoare de la Craiova susține producția Noului Mondeo

  • Ford România prezintă în premieră Noul Mondeo la Raliul Iașului 2014
  • Noul Mondeo prezintă noi tehnologii și motorizări, inclusiv motorul EcoBoost de 1,5 l produs la Craiova
  • Comenzile din partea clienților și prelansarea noului Mondeo vor începe la finalul lunii Septembrie
  • Ford, prin dealerul ATI Motors Holding, este mașina oficială a ediției din acest an a Raliului Iașului
Noul Ford Mondeo
Noul Ford Mondeo

Ford prezintă în premieră pentru România noul Ford Mondeo, cu ocazia Raliului Iașului, un eveniment ce are loc în frumoasa capitală a Moldovei, între 4 și 6 septembrie.

Ford joacă un rol cheie în ediția din acest an a Raliului Iași, fiind mașina oficială a evenimentului, cu sprijinul dealerului său local, ATI Motors Holding.

Noul Mondeo de culoare „Red Ruby” prezent la Iași, va conduce joi seara (4 septembrie) coloana oficială a raliului, când organizatorii vor marca debutul oficial al evenimentului. În ziua de vineri, 5 septembrie, toți fanii Ford și pasionații de automobile pot admira Noul Mondeo în showroomul ATI Motors Holding, unde modelul va fi expus întreaga zi.

În ultima zi a raliului, sâmbătă, 6 septembrie, noul Mondeo va fi prezent în centrul orașului Iași, deschizând binecunoscuta „super specială” de la Râpa Galbenă.

Clienții români vor putea comanda noul Mondeo, versiunile în cinci uși și wagon, începând cu finalul lunii septembrie, când Ford România va iniția de altfel campania de prelansare.

Noul Mondeo va fi disponibil atât în versiunea Trend, cât și în versiunea Titanium și este dotat cu noi grupuri motopropulsoare cu consum redus, precum: 2,0 l TDCi 150 si 180 CP (transmisie manuală și Powershift), EcoBoost de 1,5 l și 160 CP (transmisie manuală & automată), EcoBoost de 2,0 l, 203 CP, respectiv 240 CP (transmisie automată).

IMG_8348Motorul EcoBoost de 1,5 l este produs de uzina de motoare Ford de la Craiova, care la începutul acestei săptămâni a trimis deja primele unități către uzina de asamblare de la Valencia, în Spania, pentru a sprijini producția de serie a Noului Mondeo.

Noul Mondeo este dotat cu o serie de noi tehnologii, printre care se numără Adaptive Headlamp LED (Faruri autoadaptive cu LED), SYNC generația 2 și apreciata tehnologie Inflatable Rear Seats Belts (Centuri spate cu airbag incorporat).

Lista de prețuri pentru noul Mondeo va fi disponibilă pentru România în cursul acestei luni.

Sursa si imagini: comunicat remis Autostiri.ro

 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,301FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,430AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri