Noua generatie BMW X6, mai mare, mai agresiva!

| 12 aprilie 2013 | 2 Comments

Producatorul german BMW a anuntat deja ca va lansa viitoarea generatie a modelului X6 la scurt timp dupa noul X4, la inceputul lui 2014.

Astfel, lansarea oficiala a modelului este asteptata pentru Salonul Auto de la Moscova, locul unde din ce in ce mai multi producatori aleg sa-si aduca ultimele creatii. In aceste conditii, vom putea admira SUV-ul bavarez pe sosele in cel de-al treilea semestru a lui 2014.

Bazat pe aceasi platforma pe care o va folosi si X5, modelul va pastra formele actuale urmand insa a beneficia de dimensiuni marite, transpuse intr-un spatiu pentru picioare marit, si de o linie exterioara mult mai agresiva.

„Vrem sa oferim tuturor masinilor pe care le producem o imagine cat mai distincta, urmand a avea o diferentiere intre modelele sportive si cele practice”, a dezvaluit de curand un oficial BMW, pentru o publicatie de profil din Germania.

In ceea ce priveste motorizarea BMW vrea sa-si rasfete clientii, punand la dispozitia acestora o gama vasta de motoare ce va include pe langa versiunile diesel si un V8 pe benzina alaturi de un hybrid.

 


Tags: , , , , , , , , , ,

Category: Gossip

Citește articolul precedent:
Locul III la Baja Troia Turkey 2018 pentru TRANSCARPATIC Rally Team

Çanakkale, provincie importantă din punct de vedere geostrategic, locuită încă din cele mai vechi timpuri, cu multe muzee și cetăți...

Închide