Noua “Broscuţă” din Ianuarie şi în România!

| 24 octombrie 2011 | 0 Comments

Porsche România, importatorul mărcii Volkswagen, va lansa pe piaţă noul model Beetle la începutul anului viitor, disponibil la dealerii locali cu preţuri care pornesc de la 15.461 euro cu TVA inclus.

„Românii îşi pot configura şi comanda versiunile dorite încă de pe acum. Aceştia vor putea intra în posesia maşinii în luna ianuarie, dar lansarea oficială pe piaţa locală va avea loc la începutul anului viitor”, a declarat Sebastian Vlăsceanu, director de marketing Volkswagen România.

Noul model va fi disponibil în trei variante de echipare (Basis, Design şi Sport) şi trei versiuni de motorizări.

„Broscuţa” constructorului german este unul dintre cele mai vândute modele de automobile din lume, cu 22,5 milioane de unităţi livrate în perioada 1938-2010. Beetle este cel mai longeviv model cu un singur design de caroserie.

Binecunoscutul model, care ocupă poziţia a treia în topul celor mai vândute maşini din lume, a cunoscut prima restilizare importantă abia după 60 de ani de la intrarea în producţie, în 1998 fiind lansată a doua generaţie a modelului.

În primele nouă luni ale anului, în România au fost înmatriculate 6.044 automobile Volkswagen, cu 12% mai multe faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.


Tags: , , , , , , , ,

Category: News

Citește articolul precedent:
Copie la indigo

Pasiunea pentru motorsport a readus echipele şi piloţii pe traseul de la Şugaş Băi. După Raliul Perla Harghitei, sub presiunea...

Închide