Nokian Tyres extinde utilizarea tehnologiei pe bază de fibre de aramidă

| 16 ianuarie 2018 | 0 Comments

Nokian Tyres extinde utilizarea tehnologiei pe bază de fibre de aramidă la anvelopele pentru autoutilitare și rulote

Tehnologia Nokian Tyres Aramid Sidewall a fost concepută pentru a aduce un plus de durabilitate anvelopelor, la utilizarea în condiții solicitante. Durabilitatea sporită oferită de această tehnologie inovatoare este acum disponibilă și pentru șoferii profesioniști, cât și pentru posesorii de rulote, deoarece structura Aramid Sidewall, care conține fibre rezistente de aramidă, a fost extinsă și la producerea anvelopelor Nokian Tyres pentru autoutilitare și rulote.

Tehnologia Aramid Sidewall asigură transportul fără griji

Anvelopele destinate autoutilitarelor și rulotelor sunt supuse adesea unei utilizări intense. Aceste vehicule sunt grele și rulează adesea încărcate la maxim, pe șosele slab întreținute, pe pietriș și peste borduri. Anvelopele trebuie să susțină întreaga greutate a vehiculului și să ofere manevrabilitatea sigură și stabilitate în orice tip de condiții de drum.

„Dorim să oferim șoferilor de autoutilitare și rulote aceeași durabilitate de care deja beneficiază utilizatorii anvelopelor SUV și LT. În plus față de protecția împotriva unor costuri adiționale neașteptate determinate de degradarea anvelopelor, fibra de aramidă oferăgaranția faptului că încărcătura va ajunge la destinație fără probleme, ” afirmă Petri Niemi, directorul departamentului Product and Pricing Management, Nokian Tyres.

Durabilitate mai mare ca niciodată

Fibra de aramidă reduce costurilor și oferă încredere conducătorilor auto

Muchiile bordurilor și gropile din carosabil pot produce daune grave unei anvelope. Deteriorarea flancului anvelopei determină de obicei achiziționarea unei noi anvelope și înlocuirea celei deteriorate.

Nucleul puternic aflat în centrul tehnologiei Aramid Sidewall este fibra de aramidă integrată în structura inovatoare a flancului anvelopei. Acest material este de asemenea utilizat în industria aerospațială și industria de apărare. Fibra de aramidă fortifică flancul anvelopei pentru a face față mai bine la impacturile externe, tăieturi și pierderea presiunii.

Cum funcționează tehnologia Nokian Aramid Sidewall

Tehnologia Aramid Sidewall este deja utilizată de mai mulți ani în fabricarea anvelopelor Nokian Tyres SUV. Această tehnologie se regăsește acum în toate produsele Nokian Tyres destinate autoutilitarelor și rulotelor de pe piață.

Produse care integrează tehnologia Aramid Sidewall începând cu data de 1 ianuarie 2018:

Nokian WR C3
Nokian cLine Van
Nokian cLine Cargo
Nokian Weatherproof C

Produse care integrează, de asemenea, tehnologia Aramid Sidewall:

Nokian Hakkapeliitta R3 SUV (nou)
Nokian WR SUV 4 (nou)
Nokian Hakkapeliitta 9 SUV
Nokian Hakkapeliitta 8 SUV
Nokian Hakkapeliitta R2 SUV
Nokian Line SUV
Nokian Weatherproof SUV
Nokian WR SUV 3
Nokian zLine SUV
Nokian Hakkapeliitta LT2
Nokian Rockproof
Nokian Rotiiva HT
Nokian Rotiiva AT
Nokian Rotiiva AT Plus
Nokian zLine A/S SUV

Video: YouTube

Sursa si imagini: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , , , ,

Category: Noutati, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Kia Motors Europe a demarat campania de cercetare ‘Electric Mission’

Kia și World Shopper vor lansa un document la Salonul Auto de la Geneva în 2019, oferind perspectivele asupra viitorului...

Închide