Nico Muller bifează primul pole position în DTM la Hockenheim

| 7 mai 2016 | 0 Comments

Pilotul echipei Audi Playboy, elvețianul Nico Muller a fost cel mai rapid om în sesiunea de calificări contând pentru prima manșă a etapei de debut din DTM.

Frumosul circuit Hockenheim a fost martorul unei sesiuni de calificări deosebit de spectaculoase. În ceea ce părea un galop de sănătate pentru Robert Wickens s-a dovedit a fi șansa celor de la Audi, în cele din urmă. O grilă foarte echilibrată valoric, dovada fiind diferențele mici dintre principalii piloți ai grilei.

Nico Muller a continuat forma deosebită ilustrată în sesiunile de antrenamente. El a înghețat cronometrul în 1:33.876 și bifează primul pole position din carieră. Edoardo Mortuara a fost al doilea cel mai rapid om al sesiunii de calificări, în timp ce Robert Wickens a fost cel mai rapid pilot Mercedes, completând podiumul primei sesiuni de calificări din 2016.

Cel mai clasat pilot BMW a fost Marco Wittman, cel care a ocupat poziția a zecea, în urma lui Mattias Ekstrom, cea mai mare dezamăgire a sesiunii de calificări de astăzi. Prima manșă a etapei de debut de la Hockenheim va începe în aproximativ o oră.


Tags: , , ,

Category: Prima pagina, Turisme

Citește articolul precedent:
Locul III la Baja Troia Turkey 2018 pentru TRANSCARPATIC Rally Team

Çanakkale, provincie importantă din punct de vedere geostrategic, locuită încă din cele mai vechi timpuri, cu multe muzee și cetăți...

Închide