Ne vedem la Retromobil Fest 2017

| 5 iulie 2017 | 0 Comments

Pasionatii de vehicule istorice din zona Bucurestiului (si nu numai), vor avea ocazia in scurt timp sa urmareasca „la treaba” modelele preferate, evoluand intr-un eveniment de exceptie.

In aceasta perioada, Retromobil Club Romania, organizeaza in zilele de 8 si 9 iulie 201, in cadrul Complexului Academiei Titi Aur din comuna Crevedia, a II-a editie a Retromobil Fest.

Principal eveniment al anului la aceasta categorie, retrofestivalul 2017 va reuni activitati artistice si sportive, momente inedite, concerte, nu vor lipsi surprizele, Grand Prix-uri auto si moto, competitii de off-road dar si intreceri monomarca.

In cadrul festivalului, vizitatorii vor putea interactiona cu alti pasionati de retromobil, in zona targului de accesorii, servicii si expozitie cu vanzare.

Principalul partener din acest an, este constructorul Porsche, care va oferi castigatorilor trei premii exceptionale „Porsche on Track” – un weekend pe circuitul de curse de la Istambul.

Iar daca vremea urata tot ne-a parasit, cu mic cu mare sunteti asteptati la Academia Titi Aur, incepand de sambata 8 iulie, ora 10.00.


Tags: , ,

Category: Classic cars, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Retromobil Fest 2018, un festival pentru întreaga familie

Cursă de anduranță cu automobile Porsche „RoMans” Număr record de participanți înscriși în concursul de Retro Grand Prix Demonstrații de...

Închide