spot_img

Mazda permite controlul smartphone-ului prin intermediul MZD Connect

  • Apple CarPlay va fi integrat pentru utilizatorii de iPhone
  • Android Auto MZD pentru utilizatorii de alte modele de smartphone
  • Modelele existente vor putea fi dotate cu noul sistem începând cu 6 august 2018

Mazda va oferi o actualizare opțională pentru toate modelele noi echipate cu sistemul MZD Connect.

Acesta le va permite clienților care dețin un telefon iPhone să utilizeze Apple CarPlay și să acceseze telefonul, să trimită mesaje, să asculte Apple Music și să navigheze cu Apple Maps cu ajutorul Siri sau al sistemului MZD Connect, toate în mișcare dar în siguranță. Android Auto va fi disponibil, de asemenea, ca un update opțional, și va oferi o gamă similară de opțiuni pentru clienți cu telefoane pe bază de Android.

Totodată, posesorii automobilelor Mazda existente care sunt echipate cu sistemul multimedia MZD Connect vor putea beneficia de Apple CarPlay și Android Auto.

Odată conectat la MZD Connect prin intermediul unui port USB sau prin Bluetooth, Apple CarPlay poate fi operat cu ajutorul butonului rotativ Mazda HMI Commander și, când vehiculul este staționar, prin intermediul ecranului tactil. Conectat în mod similar, Android Auto poate fi controlat doar prin intermediul butonului rotativ.

Există flexibilitate totală pentru a comuta între Apple CarPlay și sistemul propriu Mazda. Pentru siguranță, CarPlay folosește Siri pentru a citi mesajele primite prin WhatsApp și iMessage. Android Auto folosește Google Voice User Interface pentru a control un set similar de funcții și oferă o tehnologie de navigație îmbunătățită cu mai multe puncte de interes (POI), actualizări constante ale hărții și alte funcții adiționale.

Update-ul, atât hardware, cât și software, va fi disponibil opțional, pe modele noi, dar și pe cele existente dotate cu MZD Connect, începând cu 6 august 2018.

Sursa si imagine: comunicat remis Autostiri.ro

Related Articles

1 COMENTARIU

  1. […] Încă de la primul nivel de echipare, Challenge, Mazda6 2018 propune un pachet bogat de dotări care include afișaj activ proiectat pe parbriz, 6 difuzoare, senzori de ploaie și de lumină, climatizare automată pe două zone, geamuri fumurii, sistem de navigație și 4 porturi USB (două în față și două în spate). Tot în echiparea standard, pe consola centrală apare o altă premieră Mazda6 2018, noul ecran de 8 inchi pentru zona de infotainment, care este însoțit de un ecran de 7 inchi în zona instrumentelor de bord. Mazda6 2018 marchează și introducerea compatibilității cu Apple Car Play și Android Auto pentru…. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,310FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,430AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri