spot_img

MAN își păstrează poziția de vârf și în 2014

Camioane MANMarcă de încredere pentru camioane de peste 7,5 tone

MAN convinge din nou în raportul Asociației Germane pentru Inspecții Tehnice Periodice (TÜV) 2014 pentru autovehicule comerciale: este al treilea an consecutiv producătorul de camioane cu cea mai mare cotă de autovehicule care trec fără defecțiuni inspecțiile tehnice periodice. Acesta este un semn al calității exemplare pentru autovehiculele din München.

Camioanele din seriile TGL, TGM, TGS și TGX se evidențiază prin cea mai scăzută cotă de defecțiuni la autovehiculele de 1, 3, 4 și 5 ani vechime. În cazul camioanelor de 1 an, MAN și-a extins poziția de vârf: 83,2 procente din autovehicule prezintă rezultate fără defecțiuni (în 2013: 82 procente). Și în cazul camioanelor MAN mai vechi, un mare număr trece de inspecția de bază fără observații.

Reviziile periodice își au rostul

Clasa camioanelor de mare tonaj se evidențiază ca fiind bine întreținute, conform raportului TÜV. Aceasta este dovada că reviziile periodice și profesioniste sunt foarte rentabile pentru operatorii de transport. Avantajul: camioanele din parcul auto sunt gata de intervenții, fără a fi nevoite să stea neprogramate în service, datorită neglijenței în întreținerea lor.

„Sunt mândru de rezultatul din nou excelent pentru MAN. Acesta confirmă eforturile noastre enorme din domeniul asigurării calității și ne motivează să devenim din ce în ce mai buni“, afirmă Anders Nielsen, purtător de cuvânt al conducerii MAN Truck & Bus. „Numărul crescut al contractelor de service și de întreținere ne arată că și după vânzarea mașinii, clienții consideră MAN ca fiind un partener de încredere și știu că la noi sunt pe mâini bune. “

În raportul TÜV pentru autovehicule comerciale, Asociația Germană pentru Inspecții tehnice periodice (TÜV), în colaborare cu revista de specialitate „Verkehrsrundschau” evaluează rezultatele inspecțiilor pentru autovehicule comerciale cu o vechime de 1 până la 5 ani, în cadrul verificărilor anuale ale autovehiculelor.

VIA: MAN Truck & Bus

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,302FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,430AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri