Just Classics participa la ACROPOLIS RALLY

| 28 mai 2015 | 0 Comments

Patru echipaje care au in componenta membri ai RETROMOBIL CLUB ROMANIA vor lua startul la editia din acest an a Raliului Acropolis Istoric (28 mai – 1 iunie):

Echipajele sunt urmatoarele :

Stefan Vasile/Levi Dudi-DACIA 1310
Gabriel Stanciu/Georgios Ladopoulos- MGA
Baiasu Horatiu/Gabriela Baiasu- MINI COOPER S
Antoine Brajkovic/Rene Beyers-Ferrari
Makis Katochianos/Ionut Rotaru-Ford Escort MK1

Dupa 30 de ani, pilotul de raliu Stefan Vasile – parte a echipajului Vasile-Scobai, unul din cele mai de succes duo ale curselor din ’80, revine pe circuit intr-o masina Dacia 1310, o replica a celei care in 1985 i-a adus locul trei la clasa A5.

Anul acesta echipa Just Classics, restaurator de masini de colectie, a refacut povestea anilor 1985: „Am achizitionat o Dacia 1310 si prin bunavointa domnului Stefan Vasile care ne-a pus la dispozitie pozele masinii din anul respectiv, am reconstruit masina in configuratia acelui anul. Am cautat si gasit, in 99% cazurilor, elemente originale pentru configurarea masinii. Am rascolit prin amintirile pilotului, copilotului si mecanicilor ca sa avem toate detaliile si am reusit in mare masura. In final aceasta masina va participa la Raliul Istoric Acropolis 28-30mai a.c. si in cateva raliuri de regularitate in tara. Echipajul din Acropolis va fi alcatuit de Stefan Vasiile-Levi Dudi. Am optat pt colegul nostru Levi care cu experienta lui il poate ajuta pe nea-Fane sa obtina si un rezultat bun. Am rezervat numar de concurs 112, acelasi numar cu care Stefan Vasile a participat la acest raliu si in 1985. Vreau sa multumesc partenerilor proiectului SERUS, ELGEKA-FERFELIS, XANU AUTO si HBC Development.” George Ladopoulos , Director Just Classics.

Multa bafta!

Credit foto: Dan STRAUTI

 


Tags: , , , , , ,

Category: Classic cars, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Bogdan Marisca: ‘Un raliu încheiat prematur…’

În weekend-ul care s-a încheiat a avut loc Raliul Moldovei Bacău powered by Dedeman, un raliu cu tradiţie în motorsportul...

Închide