spot_img

Jaguar a primit distincţia “Decapotabila anului” pentru modelul F-TYPE

Jaguar a primit distincţia “Decapotabila anului” pentru modelul F-TYPE, în cadrul Galei Premiilor Top Gear 2013, care a avut loc în data de 16 Decembrie, la Restaurant Sofa din Bucureşti, conform Jaguar Romania.

Premiile Top Gear Romania se acordă în cadrul unei festivităţi anuale, cea de anul acesta ajungând la ediţia cu numărul 4 în România, în urma jurizării redacţiei revistei omonime din Marea Britanie.

Jaguar F-TYPE este un automobil sport cu  două locuri, decapotabil, care oferă performanță, agilitate și satisfacție maximă conducătorului auto.  Modelul asigură continuitatea  unei istorii sport de peste 75 de ani, când au fost lansate unele dintre cele mai frumoase și dezirabile mașini construite vreodată.

F-TYPE oferă o suspensie faţă şi spate cu braţe duble integral din aluminiu şi un răspuns prompt al sistemului de direcţie, pentru manevrabilitate superioară. Arhitectura caroseriei din aluminiu a fost optimizată pentru a oferi cel mai rigid sistem de prindere a suspensiei, cu o rigiditate crescută cu 30% în punctele cheie, faţă de orice alt model Jaguar, potrivit Jaguar Romania.

Modelul este disponibil spre echipare cu trei motorizări supraalimentate, pe benzină: V6 3.0l, 340CP; V6 3.0l, 380CP şi V8 5.0l, 495CP.

Jaguar F-TYPE Convertible este disponibil spre vânzare, în România, din luna mai 2013.

Mai mult, versiunea Coupé a modelului F-TYPE se anunţă a fi cel mai dinamic şi orientat către performanţă model sport produs vreodată de Jaguar. Produsă cu trei tipuri de motorizare: F-TYPE R, F-TYPE S şi F-TYPE, varianta Coupé va fi disponibilă spre vânzare în România începând cu luna mai 2014.

Sursa si imagine: Jaguar Romania

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,333FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,450AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri