spot_img

Hyundai produce noua generatie i30

hyundai-i30Hyundai demareaza productia noii generatii i30 in cadrul fabricii din Nošovice, Republica Ceha. Proiectat si dezvoltat in Centrul de Cercetare & Dezvoltare din Germania, modelul va fi disponibil in reteaua de distribuitori din Europa incepand cu luna ianuarie 2017, anunta Hyundai Romania.

„Noul i30 reprezinta cel mai important model al gamei in Europa. Obiectivul nostru este de a inregistra rezultate pozitive precum cele obtinute prin intermediul generatiilor anterioare i30, care au fost comercializate incepand din anul 2008 in peste 800.000 de exemplare in Europa”, a declarat Thomas Schmid, Chief Operating Officer al Hyundai Motor Europa.

Designul i30 urmareste limbajul specific marcii, cu linii atent definite si o forma sculpturala a caroseriei pentru un aspect atemporal. Grila frontala de tip cascada reprezinta noul simbol al viitoarei game Hyundai.

Noua generatie i30 dispune de o serie de elemente de siguranta activa, printre care sistemul autonom de franare la detectarea pietonilor (AEB), pilotul automat inteligent (SCC), sistemul de asistenta la mentinerea benzii de rulare (LKAS), cat si sistemul de monitorizare a unghiului mort (BSD). Mai mult, modelul beneficiaza de elemente de conectivitate, precum Apple CarPlay, Android Auto si incarcator wireless.

Pentru sporirea eficientei si a manevrabilitatii, i30 dispune de o gama variata de propulsoare, inclusiv motoarele turbo pe benzina – de 1,4 litri, in patru cilindri, care dezvolta 140 CP si de 1 litru, in trei cilindri, care livreaza 120 CP.

Detalii despre procesul de fabricatie a autovehiculului pot fi vizualizate intr-un film de prezentare:

Fabrica din Cehia

Productia primei generatii i30 a demarat in 2008, anul in care a fost inaugurata uzina. Pe langa gama i30, aici sunt realizate si modelele Tucson si ix20. Datorita unui sistem de fabricatie flexibil, autovehiculele pot fi asamblate pe o singura linie de productie, capacitatea anuala fiind extinsa recent la 350.000 de unitati.

Pentru a raspunde exigentelor consumatorilor din Europa, calitatea productiei respecta cele mai inalte standarde. Uzina din Cehia are un numar de 3.300 de angajati, care utilizeaza 500 de roboti high-tech pentru realizarea a 1.500 de unitati pe zi. Autovehiculele sunt verificate in fiecare etapa a procesului de fabricatie de 300 de inspectori de calitate, fiind testate pe pista proprie in momentul in care ies de pe linia de productie. Increderea in produsele gamei este sustinuta de pachetul de cinci ani garantie oferit de producator.

VIA: Hyundai Romania

Imagine: autoblog.com

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,333FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,450AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri