spot_img

Hyundai Motorsport a realizat primele teste cu noul model WRC

  • Hyundai i20 WRC 2015 teste
    Hyundai i20 WRC 2015 teste

    Hyundai Motorsport a realizat primele teste cu noul model WRC, bazat pe noua generaţie Hyundai i20

  • Bryan Bouffier a testat noua maşină în premieră luna trecută
  • Echipa va continua dezvoltarea autovehiculului în cadrul testelor programate până la finalul sezonului 2014, dar şi în sezonul 2015
În paralel cu participarea în sezonul 2014 din Campionatul Mondial de Raliuri FIA (WRC), Hyundai Motorsport a început şi testele cu prototipul care va sta la baza noului model WRC, bazat pe platforma noului model i20.
Pilotul francez Bryan Bouffier a efectuat primele teste în Germania, la sfârşitul lunii trecute, obiectivul principal fiind de a verifica toate sistemele şi de a acumula informaţii pentru dezvoltarea modelului în cadrul următoarelor sesiuni de teste.
Bazat pe noua generaţie a modelului Hyundai i20, versiunea dezvoltată pentru Campionatul Mondial de Raliuri încorporează deja toate informaţiile acumulate de echipă în timpul sezonului de debut din WRC.
“Prima sesiune de teste cu un model nou este un moment extrem de important. Lucrăm deja de ceva vreme la dezvoltarea noului model WRC şi mă bucur că am reuşit să testăm acest prototip la sfârşitul lunii trecute. Datele şi experienţa acumulate în sezonul nostru de debut din Campionatul Mondial de Raliuri au fost decisive în abordarea construcţiei şi dezvoltării noului model. Îl vom înscrie în competiţii abia când suntem convinşi că este pregătit să înlocuiască actuala versiune din WRC. Este un autovehicul care se deosebeşte faţă de modelul care concurează anul acesta. Platforma este diferită, maşina este mai lungă, mai joasă, mai lată şi are motor şi transmisie noi. Desigur, suntem abia la începutul unui lung proces şi vom continua să dezvoltăm şi să testăm noul model în perioada următoare şi pe parcursul sezonului 2015”, a declarat Michel Nandan, directorul Hyundai Motorsport.
VIA: Hyundai Motor Romania

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,332FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,460AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri