Hyundai Motorsport continua dezvoltarea i20 R5

| 20 februarie 2018 | 0 Comments

i20 R5 va beneficia din luna martie de o propulsie mai puternica, in cadrul programului de dezvoltare a autovehiculului

Hyundai Motorsport continua dezvoltarea i20 R5, clientii avand posibilitatea de a beneficia de o propulsie mai puternica datorata unei noi structuri si a modificarii distributiei variabile. Modelul dispune de un propulsor de 1,6 litri turbo, cu injectie directa si o cutie de viteze cu cinci trepte, conform informatiilor prevazute in regulamentul FIA pentru aceasta categorie.

Echipa de ingineri si-a concentrat eforturile in procesul dezvoltarii sasiului, crescand, astfel, performanta autovehiculului. Mai mult, amortizoarele au fost modificate pentru asfalt si macadam, permitand abordarea unor pante mai accentuate.

Ultima perioada a fost foarte incarcata pentru Divizia Clienti. Dupa ce au fost revendicate trei titluri in primul sezon, interesul pentru achizitionarea de modele i20 R5 a ramas ridicat, mai ales pentru clientii din Portugalia, Irlanda si Paraguay. La finalul saptamanii trecute, echipajul paraguayan, primii clienti ai Hyundai Motorsport din America de Sud, a obtinut o victorie la debutul lor cu noul autovehicul.

Noul model va fi disponibil dupa data de 1 martie, in urma obtinerii omologarilor necesare. R5 este primul autovehicul conceput de Divizia Clienti din cadrul Hyundai Motorsport din Alzenau.

Andrea Adamo, directorul Diviziei Clienti din cadrul Hyundai Motorsport, citat de autostiri.ro, a declarat: “Dezvoltarea accelerata in cadrul categoriei R5 ne impulsioneaza sa muncim in permanenta pentru a putea garanta succesul. Obiectivul nostru este de a avea un autovehicul fiabil, care sa se comporte excelent pe orice tip de suprafata.”

Sursa si imagine:comunicat transmis Autostiri.ro


Tags: , , , ,

Category: Prima pagina, Rally

Citește articolul precedent:
Locul III la Baja Troia Turkey 2018 pentru TRANSCARPATIC Rally Team

Çanakkale, provincie importantă din punct de vedere geostrategic, locuită încă din cele mai vechi timpuri, cu multe muzee și cetăți...

Închide