Harghita, un raliu pe placul lui Giri și Tudor

| 12 iulie 2018 | 0 Comments

Zilele următoare aduc din nou în prim plan acțiunea din cadrul Campionatului Național de Raliuri Dunlop 2018. De data asta a venit rândul Raliului Perla Harghitei, unul de tradiție în motorsportul românesc, care se va desfășura pe asfalt, în jurul orașului Odorheiu Secuiesc.

Va fi o nouă ocazie pentru Dan Gîrtofan și Tudor Mârza (Škoda România Motorsport) de a demonstra că pot merge tare și pot oferi spectacol fanilor de pe margine.

După o primă zi de recunoașteri, Giri a oferit primele impresii. „Probele sunt aceleași ca și anul trecut. Am apucat să merg doar pe trei dintre ele și mi s-au părut ok. Poate Văleni este un pic mai denivelată, dar în rest se prezintă foarte bine. Mai ales Lueta, o specială foarte tehnică, care îmi place foarte mult. Este o cursă ce ne atrage de fiecare dată, mai ales că avem foarte mulți fani în această zonă.

Suntem pregătiți din toate punctele de vedere pentru a obține un rezultat de top, dar și pentru a le oferi spectatorilor și celor care cred în noi o evoluție frumoasă”, a spus Dan Gîrtofan, citat de autostiri.ro.

Dan și Tudor sunt sprijiniți în 2018 de următorii parteneri: Škoda România, Porsche Finance Group România, Castrol prin Castrol România, Delcar – dealer Škoda Brașov, Mipa și Presto.

Credit foto: rally Cow
Sursa: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , , ,

Category: Prima pagina, Rally

Citește articolul precedent:
Yoshihide Muroya a câștigat prima etapă din Red Bull Air Race 2019

Yoshihide Muroya a câștigat etapa de la Abu Dhabi, prima etapă a sezonului 2019 din Campionatul Mondial Red Bull Air...

Închide