spot_img

Galerie foto: Cupa Unior – Prejmer Circuit, CN Autoslalom

Ne face placere sa revenim cu imagini de la a 5-a etapa a Campionatul National de Autoslalom. Pentru cei care pana acum nu au reusit sa urmareasca materialele precedente le recomandam sa savureze imaginile video si galeriile foto postate pana acum dar si pe cea de azi.

A 5-a etapa de autoslalom s-a desfasurat pe Prejmer Circuit sub denumirea Cupa Unior. A fost o etapa placuta, antrenanta, dinamica in cadrul careia concurentii si organizatorii nu au facut rabat de la calitate.

Felicitari tuturor celor care s-au implicat in organizarea si desfasurarea acestei competitii. Pana la urmatoarea etapa ne face placere sa va oferim imagini excelente realizate de colaboratorul publicatiei noastre Bogdan Barabas.

Daor simpla trecere in revista a acestor imagini va aduce atmosfera competitiei in fata dumneavoastra. Multumim Bogdan Barabas! Puteti viziona si alte galerii foto ale acestui tanar talentat in paginile publicatiei noastre sau la adresa: www.bogdanbarabas.ro

Etapa s-a desfasurat in perioada 10 – 11 august 2013 si a fost organizata de Willi Motorsport si Amckart Racing Team cu sprijinul FRAS. Pentru rezultate, imagini video si foto aici sau aici.

Drum bun si numai bine.

Credit foto: Bogdan Barabas

Related Articles

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,333FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,450AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri