FIA WEC: Tomczyk, prezent la Premiile BMW la Berlin

| 16 aprilie 2018 | 0 Comments

Pilotul BMW în WEC Martin Tomczyk (Germania) a primit un omagiu special: el a fost la Kraftwerk Berlin Mitte (Germania) pentru a decerna premiul la categoria „BMW i şi i Performance” la gala BMW Awards, care onorează performanţele excepţionale ale dealerilor BMW din Germania din 2017.

În omagiul său adus companiei câştigătoare, AHAG Bochum, el a subliniat paralela dintre comerţ şi motorsport. „Noi, piloţii de curse, ne dorim mereu să fim rapizi şi să fim primii. Nu mai trebuie spus că acest lucru se aplică nu doar eroilor din cockpit, ci şi eroilor comerciali”, a spus Tomczyk, care pilotează noul BMW M8 GTE în Campionatul Mondial FIA de Anduranţă din 2018.

Evenimentul a fost prezentat de vedeta TV Thomas Gottschalk şi a fost găzduit de Peter van Binsbergen, directorul de vânzări şi marketing al BMW Germania. Cântăreţul Max Giesinger i-a încântat pe cei 300 de invitaţi cu o apariţie-surpriză.

Foto: ahag-group.de

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , , ,

Category: Prima pagina, WEC

Citește articolul precedent:
ŠKODA îşi redefineşte gama de compacte lansând noua SCALA

Cu un stil nou, tehnologie nouă şi un nou nume, ŠKODA SCALA redefineşte complet segmentul automobilelor compacte al mărcii ceheşti....

Închide