Emotia unei etape…

| 21 iunie 2016 | 0 Comments

Campionatul National de Viteza in Coasta a adunat in weekendul ce tocmai s-a incheiat un numar impresionant de cai putere, piloti, dar si spectatori pe cel mai frumos traseu din Romania – Drumul Poienii.

Motoarele turate la maxim, soarele intens, dar mai ales emotiile au pus in lumina ziua concursului, acestea din urma facandu-si simtita prezenta atat pe traseu cat si in parcul de service.

Plimbandu-ma prin parc, in timpul celei de-a doua manse de concurs si cea decisiva, am avut ocazia sa asist la unul dintre cele mai emotionante momente traite la curse.

Pe langa sponsorii fiecarui pilot, familia este o piesa importanta pe aceasta tabla de joc, sprijinind concurentul din punct de vedere moral.

Astazi povestim despre Ana si Lucian Radut, o familie ce sta drept model pentru multe cazuri, bazandu-se intai pe suport moral. Dupa plecarea lui spre linia de start, am descoperit-o pe Ana ce traia cursa mai intens ca oricare dintre noi. Cu vocea tremurand, ne-a aratat tuturor ca a fi “sotie de pilot” implica griji, emotii, zambete traite la intensitate maxima, din momentul in care el pleaca in parcul de service, pana la anuntarea clasamentului.

Minutele ce au urmat au fost unele de jar pana la aflarea clasamentului oficial, deoarece, cu o masina mai putin pregatita pentru curse e greu sa atingi un loc 3 in clasamentul general. In momentul in care clasamentul a fost anuntat, s-a trecut de la agonie la extaz, lacrimi de fericire si zambete infinite, demonstrandu-ne astfel ca pasiunea pentru frumos este infinita.

Credit foto: Ana Maria Florea


Tags: , , , ,

Category: Prima pagina, Special

Citește articolul precedent:
Totul despre anvelopele de iarnă: beneficii, reguli și când trebuie acestea schimbate

Producătorul de anvelope premiat Goodyear amintește tuturor șoferilor că nu ar trebui să aștepte apariția zăpezii sau venirea lui Moș...

Închide