Dunlop, echipare originală pentru Mini Clubman

| 28 septembrie 2016 | 0 Comments

Dunlop_SP_Maxx_RT2Dunlop Sport Maxx RT2 furnizează manevrabilitate și performanță pentru echipare originală de top

Anvelopele de ultra-înaltă performanță furnizează un răspuns sporit și o mai mare precizie a direcției1 pentru conducătorii auto care caută călătorii incitante

Dunlop este încântată să anunțe o nouă echipare originală pentru Mini Clubman. Cel mai recent model al acestei mașini în șase uși va veni echipat cu anvelopele de vară de ultra înaltă-performanță (UHP) Sport Maxx RT2* în dimensiunea 225/45R17 94W XL. Această anvelopă este marcată cu însemnul * pentru a indica că este aprobată de Mini ca echipare originală pe vehiculele sale.

În acord cu ADN-ul Dunlop, anvelopa a fost dezvoltată în spiritul filosofiei “Forever Forward”, care țintește să creeze experiențe de condus extraordinare. Moștenirea de cursă lungă a Dunlop, în care se numără multele victorii în competițiile de anduranță, a fost o sursă extraordinară de inspirație în dezvoltarea acestei noi anvelope Sport Maxx RT2. Anvelopa furnizează niveluri de top ale aderenței și ale preciziei direcției, făcând-o să fie o alegere bună pentru conducătorii auto aflați în căutare de călătorii incitante.

Potrivită pefect noului Mini Clubman, anvelopa Dunlop Sport Maxx RT2* este setată să mențină atât aderența cât și performanța în condiții de carosabil umed și uscat, sporind plăcerea de a conduce într-o varietate largă de situații, fără a face vreun compromis în materie de calitate. Aceste rezultate pot fi atribuite compusului special Evolutionary Tread, ce furnizează o aderență sporită și un nivel ridicat al preciziei direcției[1].

Nick Harley, Managing Director Consumer Tires EMEA la Goodyear Dunlop pentru echipare originală, a precizat: “Suntem încântați că am fost aleși de către Mini pentru acest vehicul trendy și neconvențional. Anvelopele noastre Dunlop Sport Maxx RT2 sunt echiparea potrivită pentru o mașină care combină aspectele practice de zi cu zi cu plăcerea de a conduce”.

[1] Față de predecesoare

Sursa si imagine: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , , , ,

Category: News, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Goodyear lansează anvelopele Fuelmax Performance cu ocazia târgului IAA pentru Vehicule Comerciale 2018

Goodyear lansează anvelopele Fuelmax Performance, care eficientizează consumul de combustibil și reduc emisiile de dioxid de carbon

Închide