DTM: Bruno Spengler în acţiune la Seefeld, Maisach şi în Africa de Sud

| 13 martie 2018 | 0 Comments

Pilot BMW în DTM, Bruno Spengler (Canada) a avut o săptămână departe de circuit care a fost pe cât de intensă, pe atât de diversă. Totul a început cu un week-end petrecut la BMW X Challenge la Seefeld (Austria), un eveniment organizat de BMW Germania şi partenerul premium al BMW Motorsport, BMW Bank. Spengler a fost implicat în competiţia pe echipe, la trei discipline, împotriva ambasadorului mărcii BMW, Magdalena Neuner (Germania), a ambasadorului BMW în biatlon, Fritz Fischer (Germania), şi a multiplului campion olimpic de sanie, Georg Hackl (Germania).

Participanţii şi-au câştigat locul prin câştigarea unui concurs BMW Bank. Echipele de câte opt componenţi, conduse de Spengler, Neuner, Fischer şi Hackl, s-au întrecut la biatlon cu fat bikes, săniuş cu wok de patru persoane şi BMW Driving Experience. Team Spengler a fost câştigătorul clasamentului general cu cele trei probe.

„Evenimentul a fost fantastic, pentru că înseamnă experienţă de echipă reală”, a declarat Spengler, citat de autostiri.ro. „Doar împreună am putut obţine ceva, acesta fiind motivul pentru care ne-am înţeles bine. A fost distractiv pentru toţi cei implicaţi.”

După o escală la sediul BMW and MINI Driving Academy din Maisach (Germania), unde a fost filmat un spot cu ambasadoarele BMW pentru atletism Anna şi Lisa Hahner (ambele din Germania), Spengler a zburat în Africa de Sud pentru a asista la Finala Mondială a BMW Golf Cup International.

El a jucat câteva runde la Fancourt Resort din George (Africa de Sud), alături de jucătorii de golf amatori din jurul lumii care s-au calificat pentru finala seriei de turnee internaţionale.

„A fost prima dată când am putut asista la Finala Mondială”, a declarat Spengler, citat de autostiri.ro. „Sunt impresionat şi nu numai pentru că sunt un împătimit al golfului. Ştiu pasiunea şi perfecţiunea pe care BMW le pune în organizarea evenimentelor din motorsport. Aşa că a fost fantastic să pot trăi acest lucru la un turneu de golf unic. A fost şi mai plăcut că am putut împărtăşi aceasta cu oameni din atât de multe ţări diferite. Aşa trebuie să fie sportul.”

Sursa si imagini: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , , , , ,

Category: DTM, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Cupa DACIA dă startul celei de-a 13 ediții, cu noi parteneri și 16 echipaje înscrise

Numărul mare de tineri care își încep chiar de la 16 ani o cariera “la Cupă”, pentru a-și continua apoi...

Închide