spot_img

Dezvoltare servicii BMW i: acoperirea ParkNow este extinsă printr-o investiţie în Parkmobile

P90171304-bmw-group-parknow-booking-01-2015-600pxBMW Group extinde acoperirea serviciilor de mobilitate inovatoare din portofoliul BMW i printr-o investiţie în furnizorul de servicii de parcare Parkmobile International Holding. Cu aproximativ 10 milioane de clienţi în peste 600 de oraşe din lumea întreagă, Parkmobile este principalul furnizor mondial de soluţii mobile de plată on-demand pentru parcări stradale publice. Aceste parteneriat va extinde semnificativ amprenta serviciului premium de parcare BMW i – ParkNow -, care pune accentul pe a oferi clienţilor o modalitate prietenoasă de căutare şi rezervare a locurilor urbane de parcare, completată cu opţiuni de plată fără numerar. În viitor, utilizatori din SUA vor avea posibilitatea de a utiliza website-ul sau aplicaţia de smartphone ParkNow pentru a avea acces la aproximativ 2,7 milioane de locuri de parcare în garaje sau pe stradă, aflate în sute de oraşe.

Acest ultima pas înseamnă că ParkNow este priam reţaa care oferă clienţilor săi soluţii prietenoase de parcare în garaje sau pe stradă. „Cu această nouă investiţie, facem un nou pas spre a transforma ParkNow în cel mai important serviciu premium de parcare din lume”, a declarat Joachim Hauser, vicepreşedinte Business Development pentru servicii de mobilitate BMW. „Expansiunea reţelei ParkNow este un nou exemplu al modului în care BMW i îşi dezvoltă şi îşi consolidează serviciile revoluţionare de mobilitate”, a adăugat. De asemenea, aceste servicii includ şi programul de car-sharing DriveNow, disponibil în prezent în şapte oraşe din Europa, precum şi la San Francisco.

În viitorul apropiat, ParkNow intenţionează să-şi ofere serviciile şi pe pieţele din Europa. Demersul face parte dintr-o direcţie de dezvoltare importantă pentru BMW Group, susţinută şi de fondul de investiţii BMW i Ventures, care urmăreşte extinderea de servicii de mobilitate pe trei direcţii importante: pentru propritarii şi utilizatorii mărcilor BMW Group (de exemplu BMW Financial Services sau programul de car sharing Drive-Now), pentru toţi şoferii, indiferent de marca pe care o conduc (ParkatmyHouse.com) sau soluţii generale de mobilitate (Life360 sau MyCityWay).

ParkNow este astfel un serviciu deschis tuturor şoferilor, indiferent de marca pe care o utilizează.

Spaţii de parcare rezervabile prin aplicaţie sau computer, plată fără numerar, timp de parcare ce poate fi extins fără a se reveni la automobil
Serviciul premium de parcare ParkNow oferit de BMW i este de ajutor în misiunea – deseori consumatoare de timp, în special în oraşele mari – de a căuta locuri de parcare libere. Astfel, consumul de combustibil este redus, iar ambuteiajele şi emisiile CO2 sunt diminuate. Clienţii care intenţionează să-şi parcheze automobilul pe un loc aflat în vecinătatea destinaţiei pot rezerva un loc de parcare înainte de a pleca, de pe computer sau de pe smartphone. Website-ul sau aplicaţia arată rezultatele căutării pentru toate parcările participante, filtrate după disponibilitate, distanţă şi preţ. De asemenea, ParkNow poate fi utilizat convenabil şi pentru căutarea şi rezervarea unui loc de parcare pentru un automobil electric, echipat cu staţie de realimentare. Ca alternativă, în viitorul apropiat va fi posibilă rezervarea locului de parcare pe parcurs, din automobil, cu ajutorul sistemului de navigaţie. În acest moment, ParkNow permite utilizatorilor să încarce detaliile de localizare ale parcărilor selectate în sistemul de navigaţie, în timp ce tichetul electronic le garantează acces la spaţiul rezervat atunci când ajung la destinaţie.

ParkNow reprezintă şi o soluţie convenabilă şi prietenoasă de parcare pe stradă. Conducătorul nu mai trebuie să caute mărunţiş pentru a alimenta automatul de parcare sau aparatul de taxare, ci trebuie doar să introducă numărul zonei de parcare selectată în aplicaţie sau în sistemul de navigaţie pentru a demara sesiunea de parcare – chiar înainte de a ieşi din maşină. Plăţile se realizează automat prin intermediul ParkNow. Ca facilitate suplimentară de confort, înainte ca timpul selectat de parcare să expire, clienţii sunt informaţi printr-un semnal primit pe telefonul mobil. Dacă doresc, ei pot să-şi extindă timpul de parcare fără a fi necesară revenirea la automobil – cu condiţia ca timpul de parcare alocat să nu fi fost depăşit. Şi de această dată, timpul suplimentar va fi taxat automat.

BMW Group investeşte în Parkmobile ca un partener puternic
Investiţia în Parkmobile va permite BMW Group să-şi extindă suplimentar acoperirea serviciului „one-stop” ParkNow, o soluţie on-demand flexibilă care permite utilizatorilor să caute şi să rezerve locuri de parcare în garaje sau pe stradă, cu plăţi ulterioare fără numerar. Acest joint-venture între USA LLC şi SP Plus Corporation va extinde suplimentar acoperirea reţelei. SP Plus operează peste 4.200 de parcări, cu peste 2,1 milioane de locuri, în sute de oraşe din America de Nord. Joint-venture-ul cu Parkmobile USA LLC va combina experienţa ParkNow în intermedierea spaţiilor de parcare acoperite cu accentul pus de Parkmobile pe plăţile mobile on-demand şi cel pus de SP Plus pe serviciile de parcare preplătită. Va fi posibilă adaptarea acestui serviciu combinat în funcţie de nevoile tuturor grupurilor-ţintă. De exemplu, clienţii care vizitează locuri de desfăşurare a evenimentelor, restaurante, universităţi sau linii aeriene pot, în fiecare caz, să beneficieze de serviciul premium ParkNow adaptat corespunzător pentru rezervarea parcării. Căutarea parcării se realizează online, evitându-se căutarea consumatoare de timp pe stradă, iar plata se face automat şi fără numerar.

Extinderea viitoare a acoperirii ParkNow este în derulare în America de Nord. Detalii privind parteneriatele suplimentare vor fi anunţate în viitorul apropiat.

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,333FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,450AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri