Dan Gîrtofan și Tudor Mârza, foarte motivați înaintea Transilvania Rally

| 2 mai 2018 | 0 Comments

Dan Gîrtofan și Tudor Mârza (Škoda Fabia R5) au în față o nouă provocare: Transilvania Rally, etapa a doua a Campionatului Națjonal de Raliuri Dunlop 2018, ce se va desfășura în weekend, la Cluj. După o rundă de casă cu ghinion, Giri și Tudor vor să se revanșeze în fața fanilor pe probele speciale clujene și să obțină un rezultat care să-i aducă acolo sus în clasament. Nu va fi ușor, pentru că se anunță o concurență acerbă, dar cei doi vicecampioni naționali sunt pregătiți și motivați să facă o cursă foarte bună.

După o zi de recunoașteri, Dan Gîrtofan a oferit câteva detalii despre configurația din 2018 a Transilvania Rally. „Întotdeauna mi-a plăcut cursa de la Cluj. Este una din favoritele mele. Am făcut recunoașteri astăzi, în afară de Tarnița, pe care o vom parcurge joi, iar probele mi se pare foarte faine. Sunt tehnice, dar și cu porțiuni rapide, așa cum îi stă bine unui raliu. Mă bucur că organizatorii au luat decizia de a face Belis în sens invers. Este mai dificil traseul așa, dar și mai frumos. În rest, aceleași «speciale» interesante și care se prezintă în condiții bune. Suntem motivați să facem o cursă frumoasă și să plecăm de aici cu un rezultat foarte bun”, a spus Giri, citat de autostiri.ro.

Dan și Tudor sunt susținuți în 2018 de următorii parteneri: Škoda România, Porsche Finance Group România, Castrol România, Delcar – dealer Škoda Brașov, Mipa și Presto.

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , ,

Category: Prima pagina, Rally

Citește articolul precedent:
Noile R 1250 R, R 1250 RS şi R 1250 GS Adventure

Noile BMW R 1250 R, R 1250 RS și R 1250 GS Adventure – Roadster, Sport Touring și Adventure în...

Închide