Cupa Mondială FIA GT: trio DTM la start în Macao

| 24 octombrie 2017 | 0 Comments

Sezonul DTM 2017 este încheiat – dar cel puţin trei piloţi oficiali BMW se vor reîntâlni pe circuit în luna noiembrie când vor participa la Cupa Mondială FIA GT din acest an, ce are loc în Macao (China).

Marco Wittmann (Germania), Augusto Farfus (Brazilia) şi Tom Blomqvist (Marea Britanie) vor participa la provocarea ridicată de legendarul „Guia Circuit”. Wittmann, campion DTM în 2014 şi 2016, va fi la comenzile unuia dintre modele BMW M6 GT3 înscrise de FIST Team – AAI Motorsports.

„Am fost la Macao în mai multe rânduri şi îmi place acest circuit. Este foarte dificil şi nu te lasă să faci nici cea mai mică eroare”, a spus Wittmann, citat de autostiri.ro. „Cu combinaţia sa provocatoare de secţiuni rapide şi foarte înguste, face ca pulsul fiecărui pilot să fie foarte ridicat. M-am bucurat de succes acolo, în special în Formula 3, şi am urcat pe podium. Acolo, experienţa mea în GT a fost cu BMW Z4 GT3. Sunt curios să văd cum se comportă BMW M6 GT3 pe străzile înguste. Aştept cu nerăbdare ultima mea cursă din acest an şi sper că victoria mea în finala DTM de la Hockenheim va continua şi în Macao.”

Farfus va fi la comenzile celui de-al 18-lea BMW Art Car, creat de Cao Fei (China) şi înscris de BMW Team Schnitzer. Blomqvist va concura cu un alt BMW M6 GT3 pentru echipa ROWE Racing.

Sursa si imagini: comunicat transmis Autostiri.ro


Tags: , ,

Category: DTM, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Primul autobuz robot din lume circulă cu anvelope Nokian Hakkapeliitta

Autobuzul Gacha, dotat cu pneuri de iarnă Nokian Hakkapeliitta R3, a fost introdus în serviciul de transport public în martie...

Închide