Craiova Super Rally, o nouă competiție automobilistică susținută de Opel

| 11 septembrie 2017 | 0 Comments

Craiova Super Rally va avea loc în zilele 15-16 septembrie şi este organizat de Asociaţia „Club Sportiv AMC Racing” sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

Opel Romănia își anunța anul  trecut intenția de a susține competițiile automobilistice locale și concretiza afirmația devenind partener oficial al unei etape decisive a CNVC, Trofeul Opel de la Brașov. Anul acesta,  pe lângă etapa amintită, marca germană susține prima competiție Craiova Super Rally.

Evenimentul va avea loc în zilele 15-16 septembrie şi este organizat de Asociaţia „Club Sportiv AMC Racing” sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

Competiția automobilistică va avea loc în centrul Craiovei, iar traseul concursului va avea o lungime de 1,5 km.

Vineri, 15 Septembrie, vor fi prezentate echipajele în zona Pieței Mihai Viteazul, urmănd ca  sâmbătă, 16 Septembrie, să aibă loc competiția automobilistică (Zona Pasajului Universității).

”Ca pasionat auto știu ce înseamnă bucuria sportului cu motor. Din perspectiva mărcii pe care o reprezint, pasiunea pentru mașini este un aspect important în munca noastră de zi cu zi.  Susținerea competițiilor sportive nu se rezumă numai la a construi modele de succes și la victorii câștigate, ci și la susținerea sportului în sine,” afirmă Cristian Milea, Country Director Opel România, citat de autostiri.ro.

Noul Opel Insignia și mașina anului 2016 în Europa, Opel Astra, vor deschide competiția, în timp ce proaspăt-lansatul SUV Crossland X va întâmpina publicul la punctul de start al traseului, iar SUV-ul Mokka X va putea fi admirat în centrul spațiului destinat evenimentului.

Ultimul sosit din gama Opel X, Crossland X, va permite contingentului celor interesați să facă cunoștință cu o serie de tehnologii de ultimă generație în materie de siguranță cum ar fi sistemul de iluminare frontală adaptivă (AFL) cu faruri LED, afișajul de pe parbriz și camera video pentru marșarier cu vedere panoramică, la 180 de grade, împreună cu sistemul avansat de asistenţă la parcare, sistemul de avertizare privind o coliziune frontală cu detectarea pietonilor și frânare automată de urgență, asistentul pentru menţinerea benzii de circulaţie, serviciului Opel OnStar și multe altele.

Sursa si imagine: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Dan Gîrtofan și Tudor Mârza luptă pentru titlul de campion european în Portugalia

Dan Gîrtofan și Tudor Mârza luptă în Portugalia pentru titlul de campion ERT

Închide