Concurs întrerupt după ce un concurent a lovit o mașină de pe margine

| 10 iunie 2018 | 0 Comments

Prima manșă de concurs din cadrul Trofeului TOTAL, desfășurat în acest weekend la Brașov, a fost întreruptă în urma unei ieșiri în decor în care au fost implicați și spectatori. În condiții de ploaie, un concurent a părăsit traseul, lovind o mașină parcată pe un drum ce se intersectează cu Calea Poienii. Atât pilotul cât și două femei aflate în mașina de pe margine au suferit contuzii, fiind preluați de ambulanță și duși la spital pentru investigații.

În 9 și 10 iunie a fost programat la Brașov Trofeului TOTAL, cea de-a treia etapă a campionatului Național de Viteză în Coasta Dunlop 2018. Traseul etapei a fost constituit din 5 km de pe Calea Poienii, drumul care urcă din Brașov spre Poiana Brașov. Startul primei manșe de concurs a fost amânat pentru mai multe zeci de minute din cauza ploii torențiale. Condițiile meteorologice au afectat aderența, Teodor Găină pierzând controlul mașinii sale de concurs (Renault Clio).

Pe un viraj de dreapta, concurentul a mers drept, ieșind în decor și lovind mașina unor spectatori, parcată în afara traseului, pe strada Cibinului. În mașina de pe margine se aflau trei spectatori, un bărbat și două femei. Ambele femei au suferit contuzii și au fost preluate de ambulanță pentru investigații. Starea lor era stabilă și nu prezentau fracturi. Nici Teodor Găină nu prezenta afecțiuni grave sau fracturi dar pentru siguranță a fost și el transportat la spital pentru investigații.

Credit foto: Ioan Neamti

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Yoshihide Muroya a câștigat prima etapă din Red Bull Air Race 2019

Yoshihide Muroya a câștigat etapa de la Abu Dhabi, prima etapă a sezonului 2019 din Campionatul Mondial Red Bull Air...

Închide