spot_img

CNVC 2015: Bogdan Samoila, castigatorul clasei diesel

Bogdan SamoilaAvand o experienta importanta atat pe probele de coasta cat si pe cele de raliu, Bogdan Samoila s-a aliniat la startul sezonului de coasta 2015 cu gandul sa termine toate etapele. Cu toate ca a avut un adversar mult mai puternic, ca material de concurs, parcursul pilotului onestean a reusit sa-i aduca in cele din urma marele premiu intr-o categorie care a prins viata in acest sezon. Nu mai putin de zece concurenti au luat cel putin o data startul in categoria diesel, trei dintre ei cu participare in intregul sezon.

“Sunt foarte bucuros ca am castigat. Mi-am jucat sansa pana la capat insa mai mult din spirit de competitie decat din convingerea ca sunt cel mai rapid. Il felicit pe Costi pentru masina pe care a adus-o in campionat si pentru felul in care a pilotat-o mai ales spre finalul campionatului. Am lucrat la SEAT –ul Ibiza Cupra, am crescut viteza pe probe si am incercat sa tin pasul cu cei de la H3. In plus, am o satisfactie enorma ca am luptat de la prima urcare pana la ultima fara sa intampin probleme de fiabilitate,” a declarat Bogdan, citat de autostiri.ro, la finalul etapei de la Brasov, cel care a dus o lupta pentru punctele castigatoare cu Costi Stratnic, pilotul unui extraordinar BMW 130d.

Performanta este cu atat mai importanta pentru Bogdan cu cat pregatirea masinii de concurs a fost facuta in regim propriu iar bugetul a fost aproape integral din surse proprii. Pentru sezonul 2016, Bogdan Samoila are incepute cateva proiecte din care va alege cel putin unul care sa-l mentina implicat in lupta pe probele din Romania.

“Cateodata trebuie sa te opresti si sa alegi un drum pe care sa mergi pana la capat. Nu mi-a fost niciodata usor sa stau deoparte si sa-i vad pe altii concurand. A fost un an frumos. S-a mers tot mai tare si sunt concurenti din ce in ce mai multi, cu masini puternice. Ne vom vedea si in 2016, sigur. Ramane de vazut cu ce masina” a spus castigatorul clasei diesel din 2015.

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro

Credit foto: Dan STRAUTI

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,301FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,430AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri