Ciprian Lupu, forlighter la Trofeul Opel

| 13 octombrie 2017 | 0 Comments

El este Ciprian Lupu. Are 33 de ani și este, de când se știe, un împătimit al automobilismului sportiv. Probabil, mulți dintre voi l-ați zărit deja pe margine la majoritatea etapelor de raliu sau coastă din campionatele naționale, devenind unul dintre cei mai apropiați prieteni ai pilotului Manu Mihalache.

Deși e paralizat de la brâu în jos încă din adolescență din cauza unui incident, Ciprian nu s-a oprit niciodată din a lupta pentru visul său. Acela de a deveni pilot profesionist. Acum este momentul lui.

Ciprian a efectuat cursuri de pilotaj sub îndrumarea campionului Simone Tempestini iar în acest weekend, în premieră, sub licență FRAS, va fi forlighter la ultima etapă din Campionatul de Viteză în Coastă Dunlop.

Mâine și duminică, la bordul unui BMW 330XD, va deschide manșele de pe Poiana Brașov ale rundei care bifează un record de participre pentru acest sezon.

Felicitări, Ciprian! Suntem alături de tine și te vom susține în continuare! Forever forward!

VIA: Federatia Romana de Automobilism Sportiv


Tags: , , , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Totul despre anvelopele de iarnă: beneficii, reguli și când trebuie acestea schimbate

Producătorul de anvelope premiat Goodyear amintește tuturor șoferilor că nu ar trebui să aștepte apariția zăpezii sau venirea lui Moș...

Închide