Campania de lansare Opel Grandland X

| 17 ianuarie 2018 | 0 Comments
  • SUV-ul Opel Grandland X: acum de la 17.578 euro cu TVA
  • „În căutarea a ceva măreț”: Heimat, agenția de creație a mărcii Opel, scoate în evidență modelul Grandland X în cadrul unei campanii integrate
  • Reclame neconvenționale și o oferă specială, foarte avantajoasă, pentru noul SUV de la Opel

Heimat, agenția de creație a măricii Opel, scoate în evidență avantajele noului său SUV, Opel Grandland X, în cadrul unei campanii integrate. Reclama care are ca slogan „Viața este grandioasă!” încurajează oamenii să uite o clipă de rutina lor zilnică și să redescopere în schimb ce le poate oferi fiecare zi sau, mai simplu, să se bucure mai mult de viață.

Campania de lansare își propune o ofertă specială foarte avantajoasă, prețurile modelului Opel Glandland X pornind acum de la 17.578 cu TVA.

Siguranță, confort și plăcerea condusului excepționale: stilul de viață Grandland X

Grandland X cu o lungime de 4,48 metri propune o multitudine de tehnologii inovatoare care vizează siguranța, confortul și spiritul practic. Portofoliul său de sisteme de asistență și tehnologii ultramoderne este de primă clasă: farurile LED adaptive, sistemul de avertizare privind o coliziune frontală cu frânare automată de urgență și detectarea pietonilor, sistemul de detectare a somnolenței șoferului și sistemul avansat de asistență la parcare sunt numai câteva dintre acestea.

La interior, scaunele față ergonomice certificate de AGR, volanul și scaunele față și spate încălzite sporesc nivelul de confort. Accesul facil la portbagaj este asigurat de hayonul cu acționare electrică ce poate fi deschis și închis prin simularea unei mișcări de lovire cu piciorul sub bara de protecție spate.

În plus, șoferii și pasagerii Grandland X sunt întotdeauna bine conectați datorită sistemelor IntelliLink de ultimă generație compatibile cu aplicațiile Android Auto și Apple CarPlay.

Sursa si imagine:comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , , ,

Category: Diverse, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Dan Gîrtofan și Tudor Mârza luptă pentru titlul de campion european în Portugalia

Dan Gîrtofan și Tudor Mârza luptă în Portugalia pentru titlul de campion ERT

Închide